Convocatoria de subvenciones 2021 entidades deportivas
  • Destinades a sufragar despesa corrent de les entitats amb domicili social a Borriana

  • El termini de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 29 d'octubre


L'Ajuntament de Borriana ha convocat les subvencions a entitats esportives destinades a finançar la despesa corrent de la seua activitat durant l'exercici 2021.

Les entitats amb domicili social a Borriana inscrites en el Registre de Clubs, Federacions i altres Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana, podran presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 29 d'octubre a través del registre electrònic. Quedaran excloses de la subvenció aquelles activitats lucratives o que ja hagen estat contemplades en anteriors convocatòries de subvencions de l'Ajuntament.

El consistori destina 100.000 euros a través del procediment de concurrència competitiva per a tres tipus d'associacions esportives. Un 70% de la inversió total anirà a finançar les entitats d'esports col·lectius de competició, un 22,5% a les que s'engloben en esports individuals que competisquen en trofeus federats, i el 7,5% restant a associacions la modalitat esportiva de les quals siga individual i no participen en competicions federades.

Quant als criteris de valoració, sumaran punts la participació en el projecte ‘Esport al teu Club’ del Servei Municipal d’Esports, el nombre d'esportistes federats i la seua categoria, el nivell de la competició, les possibles altes, el personal tècnic amb què compte, les activitats de promoció esportiva que organitzen o la seua participació en les Escoles Esportives Municipals i altres esdeveniments que organitze l'Ajuntament.

Les bases de la convocatòria <https://cutt.ly/crto6tu> i la resta de documents es troben publicats en el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal <https://burriana.sedelectronica.es/board>.