Nuevo Campus Multiesportiu de verano
El Ayuntamiento oferta  el campus muliesportiu d'estiu 2020
  • Les inscripcions poden realitzar-se des del pròxim dilluns 15 fins al 22 de juny i únicament online

  • Es realitzaran dos torns, del 13 al 24 de juliol i de 27 de juliol al 14 d'agost, amb 12 grups per edats en cada torn amb un màxim de 9 participants per grup

Més de 200 xiquets i xiquetes de Primària i de l'ESO de Borriana podran participar en el VII Campus Multiesportiu i d’hàbits saludables d’Estiu del 13 de juliol al 14 d'agost, organitzat pel Servei Municipal d’Esports (SME). Enguany estarà adaptat amb mesures de seguretat i de prevenció contra la covid-19, segons ha destacat el regidor d'Esports, Vicent Aparisi.

Així, ha indicat, la gran majoria de les activitats esportives es realitzaran a l'aire lliure i totes en grups reduïts de no més de 9 participants, en horari de 9h a 13h. Aparisi ha agraït l'esforç de l’SME en l'organització d'aquesta edició de 2020, en la qual ha treballat “amb tenacitat, tot tenint en compte com a principal objectiu la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col·laboradors”.

Per a Aparisi, aquesta nova edició adquireix un “sentit especial” perquè, davant la crisi sanitària de pandèmia, es tracta d'una de les alternatives d'oci educatiu “segur contra la covid-19” que promou l'Ajuntament per a les famílies i que es complementarà amb altres ofertes d'oci cultural, com ara, l'Escola Artística del CMARMV, o activitats estivals alternatives promogudes des de la Regidoria de Joventut.

El tècnic de l’SME, José Socarrades, ha destacat entre les mesures adoptades per al Campus d'aquest estiu les encaminades a “garantir les distàncies de seguretat, promoure grups reduïts, disseny d'activitats sense contacte i un pla de desinfecció de material i espais”.

En aquesta edició del Campus, Socarrades ha indicat que es realitzaran dos torns amb poc més de 100 places cadascun, el primer des del 13 fins al 24 de juliol i el segon des del 27 de juliol fins al 14 d'agost. Cadascun dels dos torns comptarà amb 12 grups de fins a 9 participants cadascun, concretament 3 grups de xiquets i xiquetes de 1r i 2n de Primària, 3 de 3r i 4t de Primària, 3 de 5è i 6è de Primària i 3 de l'ESO.

La setena edició del Campus Multiesportiu i d'Hàbits Saludables pretén un estiu més “conjugar la pràctica esportiva amb l'adquisició de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets i joves del municipi”, ha assegurat Vicent Aparisi.

Les inscripcions per a participar en el Campus poden realitzar-se des de dilluns que ve 15 al 22 de juny i únicament online. Es podran practicar més d'una vintena de diferents jocs, esports i activitats, i també comptaran amb esmorzars saludables i tallers de cura de l'esquena, de salut bucodental i de salut podològica.

Sobre aquest tema, José Socarrades ha assenyalat que el Campus Multiesportiu i d'Hàbits Saludables, “s'engloba dins del Pla PATI de promoció de la pràctica esportiva entre els escolars i joves de Borriana”, i no es limita a promocionar els esports que habitualment més practiquen els xiquets i xiquetes, sinó que “intentem aportar una oferta més variada aprofitant l'estiu”.

En aquesta edició del Campus es podran practicar al voltant d'una vintena d'activitats tan diferents, com ara, jocs recreatius, el caiac polo, el futbol sala, l'hoquei, patinatge, balls moderns, rutes urbanes, bàdminton o el tir amb arc, sense oblidar-se dels esports característics de l'estiu, com la natació o el surf de vela, jocs de platja, vela i eixides amb bici. Les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga més saludable.

Perquè el Campus Multiesportiu siga possible, el Servei Municipal d'Esports compta també amb el suport dels clubs esportius de la ciutat, així com amb el patrocini o la col·laboració de fins a 12 empreses que fan possible tant l'assortiment de material, com les revisions físiques o l'ajuda logística per a la realització de les activitats.

Més informació: https://youtu.be/pcofhv9mt6i