La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana i els organitzadors de les dues edicions del festival emac. de Borriana han fet públiques les les dates de la tercera edició. que se celebrarà entre els dies 16 i 18 febrer, centrant la programació en el CMC La Mercè de Borriana.
L'organització de l'emac2018 ja està treballant conjuntament amb la Regidoria de Cultura per a oferir una tercera edició plena d'activitats, art i música de primer nivell, com ja es va aconseguir en les edicions anteriors.


Segons han volgut recordar els organitzadors “emac. conjuga fira d'art i programació musical, tant concerts com a sessions de dj's, en tres dies realment intensos i que esperem que tornen a tenir la resposta, fins i tot l'augmenten, respecte a edicions anteriors”.


Com ja s'ha fet en les dues ocasions anteriors, a finals de novembre es desvetlarà el cartell complet de la part musical, i s'oferiran els primers detalls sobre els tallers i activitats paral·leles que es realitzaran a Borriana durant tres jornades. En tan sols dues edicions, per l'emac. de Borriana han passat grups i artistes del nivell de Christina Rosenvinge, La Bien Querida, Wwat, Balago, Geografies o Red Tree, així que s'espera que la tercera edició torne a ser “tan potent i atractiva com les anteriors”.


Per a participar en l'emac.art ja s'ha obert una convocatòria pública i serà necessari que totes les persones que vulguen participar de forma directa, envien un correu a l'adreça borrianaemac@gmail.com amb un dossier de l'artista i la proposta expositiva. Avui mateix s'ha recordat que el termini per a la recepció de sol·licituds es mantindrà obert fins al pròxim 19 de novembre.