- Una oportunitat per a gaudir d'un concert de música únic i de gran nivell aquest dissabte 29 d'abril en les 19h

- Les entrades, a 5 euros en plateja i 4 euros en amfiteatre es poden adquirir a través del web <www.entradesborriana.com>

- També a la taquilla del Teatre Payà una hora abans de l'inici del concert


El Teatre Payà acull aquest cap de setmana un dels concerts de cambra més interessants a les comarques de Castelló amb l'actuació del quintet Xaloc Ensemble. Una oportunitat per a gaudir d'un concert de música únic i de gran nivell aquest dissabte 29 d'abril en les 19h.

El concert, que coincideix amb les Jornades Modernistes de Borriana, porta el títol Camí cap al Modernisme francès i està format per peces d'Ibert, Taffanel i Françaix. El Modernisme va ser un moviment artístic fonamental a principis del segle XX en gran part d'Europa i les peces que il·lustren aquest concert transportaran el públic a una altra època, en un viatge dels sentits a través d'imatges projectades.

Xaloc Ensemble és una formació de cinc músics de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba el borrianenc Rubén Traver, clarinetista format amb els mestres Venancio Ríos, Raúl Traver i Efrén Ramos, amb una prometedora carrera que l’ha dut a realitzar concerts per Suècia, els EUA, Alemanya, Suïssa, França, Andorra, Estònia i Rússia i que actualment és membre de la Film Symphony Orchestra.

La resta de la formació la componen els músics Laura Almonesir a l'oboè, Gabriel Zahonero a la trompa, Marina Menges a la flauta i Sergio Belda al fagot, tots ells músics professionals de primer nivell.

Les entrades, a 5 euros plateja i 4 euros amfiteatre, es poden adquirir a través del web <www.entradesborriana.com> o de manera presencial en Buraudio (l’Escorredor, 58), i en la taquilla del Teatre Payà una hora abans de l'inici del concert.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha comentat que “serà una oportunitat fantàstica per a escoltar música en directe, amb un repertori molt interessant; a més, els músics ens aniran posant en context perquè puguem entendre millor el que estem escoltant”.

Esperem –ha manifestat– que el públic el gaudisca molt”, i ha afegit que promocionar i fer costat a la música clàssica i a joves talents del nostre territori “és crucial, i considerem que és responsabilitat nostra i ho fem amb alegria i il·lusió perquè estimem la música i aspirem a fer que tota Borriana tinga l'oportunitat de conèixer-la i estimar-la com nosaltres”.