- L'última sessió del cicle de teatre infantil serà aquest divendres 28 amb l'obra El Flautista d’Hamelin


Divendres que ve, 28 d'abril, finalitzarà la segona edició del festival de teatre infantil El Cuc, amb rècord d'assistència en els huit espectacles que s'han celebrat, que han arribat a reunir més de 2.000 persones amb una mitjana de 250 assistents per espectacle teatral.

D'aquesta manera, el divendres 28 d'abril a les 18h, al CMC la Mercè, es posarà el punt i final a la segona edició del Festival de Teatre Infantil El Cuc amb l'obra El flautista d’Hamelin, a càrrec de la companyia Amimic Teatre. Es tracta d'una divertida història contada amb titelles i actors i amb molta participació per part del públic. Com en totes les anteriors representacions del festival, l'entrada és lliure fins a completar l'aforament.

Sorteig

Amb la representació d'aquest divendres acaba el cicle de teatre infantil i, per tant, serà el moment que els assistents puguen entregar el passaport cultural en què han segellat tots els espectacles, i entrar en el sorteig de recompenses per l'assistència i fidelitat al cicle cultural infantil. El sorteig es realitzarà en l'espectacle del pròxim dijous 4 de maig de la Fira del Llibre de Xavi Castillo, amb l'obra Historietes Medievals. En acabar, es farà el sorteig davant el públic assistent.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, “ha animat el públic a assistir i poder gaudir de l'última sessió del cicle de teatre infantil de Borriana”.

Amimic Teatre

Amimic Teatre és una companyia fundada en 2008 i en els muntatges uneix art, teatre i infància; un equip format per actors, músics i titellaires amb més de trenta obres de teatre que han circulat per espais culturals, teatres i auditoris de tota la Comunitat Valenciana i part d'Espanya.

En aquesta obra, ens porten una versió del clàssic El flautista de Hamelin, amb ratolins enormes, peluts, adolorits i molt divertits, que farà riure i participar a tota la família. La duració aproximada de l'espectacle és d'una hora.