Durant dos setmanes s'han realitzat activitats per entendre i conèixer l'espai de lectura a la ciutat

 

La Biblioteca Municipal ha celebrat aquestes dos últimes setmanes les visites guiades a les seues instal·lacions. Un projecte participatiu, en el que l'alumnat dels centres educatius s'apropa a la Biblioteca i conviu durant un matí entre llibres.

Durant l’última setmana de març i la primera d’abril, coincidint amb la Fira de les Lletres, centenars de xiquets i xiquetes han visitat la Biblioteca municipal. Es tracta del conjunt d'alumnat de 1r i 2n de primària dels centres educatius, dins d’una activitat organitzada des de fa 25 anys, amb la finalitat de que tots y totes coneguen la Biblioteca, el seu funcionament i organització.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat als i les joves de Borriana a arrimar-se a la biblioteca, que “aquest any contará amb la renovació dels equips informàtics, i també la novetat d'una restaurada zona infantil, per als més menuts”, a la vegada, que agraeix la feina realitzada pels quatre responsables de la biblioteca.

L’activitat en la que han participat els centres educatius de Borriana consisteix en la presentació i una breu explicació per part del personal de la Biblioteca respecte a com fer-se'n soci o sòcia, funcionament del prèstec, etc., i una xicoteta animació realitzada per profesionals, relacionada també amb el funcionament de la biblioteca.    

Durant la jornada coneixen l'estructura de la biblioteca, la col·locació dels llibres, els passos a seguir per al préstec de llibres, i quines funciones té un biblioteca en una població com la de Borriana.