- Les tres jornades de concerts i art han superat les expectatives marcades per al cap de setmana


La vuitena edició de l’emac. és la que ha comptat amb més assistència des de l’inici divendres passat. El concert de Baiuca a l'interior del claustre del Centre Municipal de Cultura la Mercè vaticinava el que ha sigut una edició de rècord amb plens en totes les jornades.

El director del festival, Vicent Tormo, ha destacat l'assistència als concerts, a la galeria d'art i, sobretot, la disposició que molts dels assistents ens han mostrat perquè el festival continue.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, s'ha mostrat satisfet i ha afirmat que “comptem amb un festival referent en el panorama musical estatal, que s'ha afermat any rere any, amb treball i amb la qualitat del cartell, tant musical com artístic”.

L'assistència de públic la vesprada del divendres feia presagiar l'augment d'assistents al festival. Els concerts de Nadia Sheik, Marina Herlop o, sobretot, el del gallec Baiuca va omplir el claustre de la Casa de Cultura com mai havia estat un divendres d’emac.

El dissabte, el canvi d'escenari de l’emac. per les obres al jardí arqueològic no va suposar reduir l'assistència de públic, sinó tot el contrari, ja que la jornada va superar totes les expectatives i va tornar a omplir tots els voltants de la Casa de Cultura. Els directes de Cabriria, Ruiseñora o Obal van omplir tota la plaça de la Mercè.

Finalment, diumenge el claustre es va omplir per a vore les cap de cartell, Manola, Lorena Álvarez, Judeline i Maria Rodés & La Estrella de David, que van tindre una afluència de públic que van deixar sense butaques l'escenari del Amfiteatre.

Per part seua, la secció d'art va vore com el públic també va augmentar la seua assistència, i se n’han anat del festival amb molt bon sabor de boca. “Una edició que quedarà per al record, pels canvis d'escenari, per l'assistència i per moltes coses més, van assegurar els dos representants.

Per a concloure, l'edil de Cultura ha volgut donar les gràcies a l'organització del festival per tornar a oferir aquesta oferta cultural única a Borriana i la província de Castelló. D'altra banda, ha donat les gràcies també al personal de Via Pública, Policia Local i el departament de Cultura per la implicació i el treball realitzat perquè tot haja eixit a la perfecció.