- Diumenge que ve 5 de febrer, a les 19h al Teatre Payà

- La Banda Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, juntament amb els cantants Aurelio Cámara, Laia Benaches i Ángel Bellido oferiran el concert

- Les entrades, a 5 € platea i a 4 € amfiteatre, es poden adquirir per internet en la web <entradesborriana.com>


Amb motiu del 50 aniversari de la mort de Nino Bravo, Borriana retrà homenatge al cantant valencià en un concert en què la música de banda serà l'encarregada de posar la melodia de les cançons més conegudes. Diumenge que ve 5 de febrer, a les 19 h al Teatre Payà, la Banda Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, juntament amb els cantants Aurelio Cámara, Laia Benaches i Ángel Bellido, de la companyia Infinity, homenatjaran la figura de Nino Bravo amb el concert Recordando a Nino.

El concert Recordando a Nino ha visitat més de 180 ciutats de tot Espanya. En el qual es fa un repàs per la trajectòria personal i professional del mític cantant i ens introdueix en els anys 70 amb temes musicals que són part de la vida d'una generació i que han perdurat al llarg del temps. El repertori inclou cançons tan inoblidables com “Cartas grogues”, "Un beso y una flor", "América" o "Noelia", entre moltes altres.

El regidor de cultura, Vicent Granel, ha explicat que “és un privilegi poder tindre a Borriana un espectacle com aquest, que combina la música en directe de la banda amb les magnífiques veus dels tres cantants acompanyants que interpreten la música d'un cantant tan emblemàtic, a qui es continua recordant amb admiració i afecte”. Per part seua, la directora de l'agrupació musical, Norma Comes, ha comentat que “no es tracta d'un concert de la banda a l'ús, sinó que serà un espectacle per a gaudir de la música de Nino Bravo”.

Les entrades, al preu de 5€ platea i 4€ amfiteatre, es poden adquirir per internet en el web <entradesborriana.com>. També es poden comprar de forma presencial en Buraudio (l'Escorredor, 58), el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

 

Veus concert

La Banda estarà acompanyada de les veus de Laia Benaches, Ángel Bellido i Aurelio Càmara. Laia Benaches és cantant professional des dels 23 anys. Ha guanyat diversos concursos de cant en diferents localitats valencianes i, des de 2007, ha participat com a actriu i cantant en diversos musicals. Des de 2007, reforça la part lírica i desenvolupa la faceta com a actriu, cosa que la porta a participar en diversos musicals. Ángel Bellido és un cantant i compositor amb una llarga trajectòria en el món de la música que ha triomfat als escenaris dels Estats Units, Puerto Rico i República Dominicana. Aurelio Cámara, dedicat a la música des de fa anys, es va donar a conéixer gràcies a la seua participació en el programa de televisió Lluvia de Estrellas, d'Antena 3, per la seua magnífica imitació de Nino Bravo.