L'espectacle serà gratuït i es recorda que no cal reservar entrades prèviament

Per a finalitzar el cicle d'enguany, el divendres dia 22 la prestigiosa companyia Yllana portarà fins a la Torre de la Mar l'espectacle The Primitals


La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat per a divendres que ve dia 15 de juliol a les 23h la tercera funció del cicle de teatre d'estiu “A la fresqueta” que se celebra a la Torre de la Mar del Grau de Borriana.

En aquesta ocasió Elena Donzel i Mari Marcos, dos actrius habituals en els circuits valencians de comèdia, presenten la seua nova producció Les Couchers. Consuelo i Socorro acompanyen el seu públic en el que serà un viatge de sanació, superació i renaixement personal.

Elles que es fan dir les couchers, amb la seua empresa d'assessorament, ajuden la seua gent a tornar a la felicitat i a la pau interior. Saben que el seu públic ha sigut devastat per una successió de colps de la vida, per això amb la seua fórmula curativa, una mescla entre la postmodernitat i la més antiga tradició il·lustraran, en clau d'humor, les ferramentes necessàries perquè les persones tornen a tindre una vida "plena".

L'espectacle serà gratuït i es recorda que no cal reservar entrades prèviament. Per a finalitzar el cicle d'enguany, el divendres dia 22 a les 23h la prestigiosa companyia Yllana portarà fins a la Torre de la Mar l'espectacle The Primitals.