La alcaldesa recibe a la nueva junta directiva de la Asociación Juan varea
nueva junta directiva de la Asociación Cultural Juan Varea de Burriana
  • - Una primera trobada per a conèixer les persones que componen el nou organigrama i continuar la línia de col·laboració mútua


L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha rebut la nova junta directiva de l'Associació Cultural Juan Varea de Borriana, renovada enguany, ara amb la presidència de Pedro Angullo. Una primera trobada oficial per a conèixer les persones que componen el nou organigrama i continuar en la línia de col·laboració mútua, segons ha explicat Maria Josep Safont.

En la reunió, Safont ha mostrat la intenció de l'equip de govern municipal d'acompanyar la junta directiva en la seua “nova marxa” i ha mostrat el “suport i les ganes de treballar conjuntament en aquesta nova etapa per a realitzar les activitats i accions oportunes per a fomentar la vida i l’obra de la destacada figura del flamenc, el borrianenc Juan Varea”.

Per part seua, el nou president, Pedro Angullo, ha destacat la “il·lusió de totes les persones que s'han incorporat a la nova directiva”, i al costat dels més veterans accepten el nou repte amb la finalitat de “poder fer arribar la figura de Juan Varea a la ciutadania de tots els sectors i àmbits de la ciutat, entre ells els xiquets i els joves”.

Un altre dels reptes marcats per part de l'associació i el consistori és aconseguir tornar a organitzar a Borriana, “un acte tan important i amb tanta repercussió dins del món flamenc com la preselecció del Cante de las Minas per a l'any 2023”.

En aquesta trobada, la junta directiva de l'associació Cultural Juan Varea ha presentat a l'alcaldessa el seu nou organigrama directiu conformat pel seu president, Pedro Angullo López; el vicepresident, Javier García; la secretària, Pilar Sidro ; el tresorer, Nicolás Arias, i com a vocals i membres destacats, Julio Forés i Juan Manuel Arámbul.

En l'actualitat, l'associació compta amb aproximadament un centenar de socis i obri la porta a tot aquell que s'interesse pel flamenc. Es pot obtindre més informació a través de la seua pàgina de facebook, en l’adreça Asociación Cultural Juan Varea Burriana.