El musical Waterloo cierra su gira en Burriana
  • El pròxim 10 d'abril es posarà el punt final a un any d'actuacions

  • Les últimes entrades estan a la venda en <entradesborriana.com>


Amb menys de set dies per al final de la gira del musical Waterloo, només queden les últimes entrades per a penjar el cartell de sold out al Teatre Payà de Borriana. I és que el proper 10 d'abril, la capital de la Plana Baixa acollirà el final de la gira del musical Waterloo, amb cançons d’Abba, que ha estat representant-se l'últim any per les principals ciutats de la província de Castelló.

El proper diumenge 10 d'abril a les 18 hores se celebrarà l'última funció per a donar-li l’adeu a “casa”, al Teatre Payà. Les últimes entrades estan a la venda en <entradesborriana.com>. Una oportunitat amb una única funció en què hi haurà sorpreses, moments inèdits i un gran espectacle final per a acabar un projecte musical que ha implicat a més de vint persones en la seua representació.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, ha animat el públic de tota la província a no perdre's “l'última oportunitat per a poder gaudir d'un treball fet a Borriana, per gent de Borriana i amb la professionalitat que ho han fet durant tot un any”.

El director musical de l'espectacle, Christian Martínez, ha explicat que “la sensació que tinc és agredolça, l'alegria de viure aquest dia tan especial i que tots ens mereixem, i la tristesa que això acabe, òbviament. Però com sempre dic, tot el que comença ha d'acabar, i si és ben amunt, millor”.

I és que al cap d'un any d'espectacle, i passar una pandèmia pel mig, “toca dir adeu. I no hi ha millor lloc que el Payà a Borriana i amb la nostra gent, que molts d'ells no ha faltat a cap de les 12 funcions que hem fet durant l'any. Estem pletòrics i ansiosos que arribe el dia 10 d'abril i que, junts, visquem una vesprada especial i meravellosa”, ha manifestat Martínez.

La companyia està formada per 23 persones, entre figurants, cos de ball i protagonistes. El teatre musical aglutina les principals disciplines artístiques en un sol escenari: música, dansa, cant, interpretació, disseny. Waterloo porta totes aquestes arts a la seua màxima esplendor a través de les cançons més insignes del grup musical Abba, atrapant el públic amb la màgia de la seua música.

Sinopsi

Sophie Sheridan és una xica de vint anys, resident a l'hotel de sa mare situat en una illa grega. La jove està a punt de casar-se amb Sky i sa mare, Donna, no li ha dit mai qui és son pare.

Quan Sophie troba l'antic diari personal de sa mare, descobreix l’adreça de tres homes que podrien ser son pare i decideix infiltrar-los en la boda sense que sa mare se n'assabente.

Tot es complica quan Sam Carmichael, Harry Bright i Bill Austin arriben a l'illa i es troben amb Sophie i Donna, l'última amb el suport de les seues dos millors amigues, Rosie i Tanya. Tots junts intentaran resoldre el misteri de qui és el pare vertader de Sophie i qui la durà a l’altar.