La magia, segundo espectáculo del ciclo El Cuc
Darío Piera en el ciclo de teatro ‘El Cuc’ de Burriana
  • Divendres que ve, 4 de febrer, a les 18h en el CMC la Mercè

  • L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i l'espectacle estarà adaptat a les mesures sanitàries vigents


Dins del cicle de teatre infantil El Cuc, organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, arriba l'espectacle de màgia de Darío Piera al CMC la Mercè de Borriana, divendres que ve 4 de febrer, a les 18 hores.

Es tracta del segon espectacle del cicle de teatre, en aquesta ocasió serà Darío Piera, mag i artista de televisió, el que presente Màgia i rialles, un espectacle teatral molt especial amb un enfocament contemporani de l'il·lusionisme, el clown i altres arts escèniques, ple d'emoció i diversió.

En l'espectacle es viuran moments plens d'encant i tendresa juntament amb situacions de molta comèdia amb números visuals en to d'humor i participatius per a gaudir-ne tota la família. Els xiquets i les xiquetes se sorprendran entre rialles i les persones adultes es divertiran col·laborant en al·lucinants jocs de màgia, amb objectes que apareixen i desapareixen o que comencen a volar i proeses amb les cartes, entre d’altres.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha agraït “la gran acollida” que ha tingut el cicle El Cuc i ha convidat a “la participació en aquest espectacle i en la resta de les funcions del cicle dedicat als més menuts de casa, però que pot xalar tota la família”.

L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i l'espectacle estarà adaptat a les mesures sanitàries vigents.