Programación emac,art 2022
Programación emac. 2022
  • L'organització anuncia els horaris i la programació completa de l'esdeveniment multidisciplinari per al cap de setmana de l'11 al 13 de febrer


A pocs dies per a la celebració de la setena edició de l'emac. que tindrà el cartell més coral i avançat quant a propostes, l'organització ha anunciat els horaris de les diferents activitats, concerts i sessions de dj’s que es podran escoltar a Borriana.

Com ja es va revelar fa alguns mesos, l'esdeveniment cultural multidisciplinari tindrà lloc el cap de setmana de l'11 al 13 de febrer amb el CMC la Mercè com a centre de totes les activitats, conjugant les millors propostes de música avançada amb l'art jove i contemporani.

Els concerts es concentraran durant la jornada del dissabte a l'Escenari emac. (Jardí arqueològic), i divendres i diumenge a l'Escenari Amfiteatre (a l'interior del claustre).

A més, tornaran les vermut sessions que tan bon acolliment han tingut en anteriors edicions, amb una bona col·lecció de dj’s enfocats a la pista de ball. En aquesta ocasió emmarcats dins de l'emac.bar by ElBandarra.

L'accés a la programació de l'Escenari Amfiteatre, Escenari emac. i emac.bar serà lliure fins a completar l'aforament permès en cada espai, i es recorda que se seguiran els protocols anticovid vigents en el moment de la celebració de l'emac.2022.

emac.2022 comptarà en la jornada inaugural amb els concerts dels Voluble, Surolla, Esther i Nereu i Els Bèsties Marines en l'amfiteatre. La jornada maratoniana del dissabte començarà al jardí arqueològic de la mà de Tinatha i Laborde. Seguint amb les guitarres de Calivvla, Vera Fauna i Depresión Sonora. Amb el final de festa capitanejat per María Escarmiento, Rocío Saiz i Blu Boi. Els concerts del jardí i la programació de l'emac.bar seran de lliure accés fins a completar l’aforament de cada espai.

El diumenge arrancarà en l'emac.bar amb el concert de La Paloma, per a continuar ja en l'Escenari Amfiteatre en horari de vesprada amb Juanma García, Sara Zozaya, Xenia i el colofó final amb Queralt Lahoz.

emac.art

A més de la part musical, emac.2022 també disposarà de la part plàstica, que comptarà amb 15 propostes de joves artistes locals i d'altres ciutats del territori valencià. Així, joventut i avantguarda també estaran presents en l'emac.art 2022 amb la presència d'il·lustradores com Ana Gil, Ruver i Maria Vivanco, Artichoke i Andre Plube.

Cal destacar que la pintura tindrà una àmplia representació amb, Eli, Adrián Herrerías, Lucía Emeterio i Sergio Cerisuelo. També es comptarà des de Castelló amb Boavista Taller, i la fotografia estarà representada en la Mercè de la mà d’Stan Laurentiu.

La ceràmica també estarà present amb l'exposició d'Hula Ceràmica Artesana i a més es comptarà amb els treballs artístics de la joieria i il·lustració d'Ino Grau.

Enguany es realitzaran dos tallers en col·laboració amb En.vers/Isósteles Estudi que tindran lloc en Isósteles (Av. d’Almassora 7 / Borriana). El primer dels quals, per a tot tipus de públic (infantil i adult), es diu VibrAccions, estarà dirigit pel músic José Luis Miralles i es farà el dissabte 12 de matí.

El segon dels tallers estarà enfocat a artistes, músics, fotògrafs, creatius i dissenyadors. Serà dirigit per Edu Comelles i se centrarà en la fabricació d'un micròfon. Per als dos tallers és necessari apuntar-se en <borrianaemacart@gmail.com>.