- La competició del joc de cartes està prevista per a diumenge que ve, dia 5 de desembre, a les 10 hores al CMC la Mercè

- Les persones interessades a apuntar-se al torneig han de dirigir-se a la consergeria del CMC la Mercè, presencialment, o al telèfon 964510010

- El mateix dia de vesprada, el Teatre Payà acollirà la representació de l'obra de teatre sobre la fallera calavera de la companyia Floc Teatre


L'Ajuntament de Borriana ha obert el termini d'inscripció gratuïta per a participar en el torneig del joc de cartes La Fallera Calavera previst per a diumenge que ve, dia 5 de desembre, a les 10h al CMC la Mercè. La inscripció és limitada a cent participants per ordre d'arribada.

El torneig, organitzat per zombipaella.com, complementarà la representació de l'obra de teatre sobre la fallera calavera de la companyia Floc Teatre que es representarà en el Teatre Payà la mateixa vesprada a les 19h. Els dos esdeveniments estaran adaptats a la normativa sanitària vigent.

Les persones interessades a apuntar-se al torneig han de dirigir-se a la consergeria del CMC la Mercè, presencialment, o al telèfon 964510010. La persona guanyadora del torneig obtindrà dos cartes exclusives del joc i les cinc persones finalistes rebran una invitació per a l'obra de teatre.

Així, el mateix dia del torneig, el Teatre Payà acollirà una de les primeres representacions de l'obra de teatre La Fallera Calavera de la companyia Floc Teatre, escrita per Eduard Costa i Enric Aguilar.

La representació comptarà amb Pau Blanco, Miryam Garcés, Mila Fernández, Jano de Miguel i Amadeo Llach, en la part interpretativa. L'argument de l'obra està basat en el famós joc de cartes, i transporta el públic a l'any 2707, quan una fallera torna a la vida la nit de Tots Sants i es veu obligada a jugar al joc que porta el seu nom perquè el seu esperit estiga en pau per sempre.

En aquesta aventura no estarà sola, ja que la Bellea del Foc d'Alacant i la Reina de les Festes de Castelló, que han mort en estranyes circumstàncies i ara són també zombis, l’acompanyaran en el joc. L'objectiu és arribar a Benidorm on un poder ocult ha afegit el xoriç a la recepta de la paella i ha instaurat l'arròs amb coses.

Pel camí es trobaran amb la Dama d'Elx, Tombatossals, Jaume I i el Capità Moro d'Alcoi, Paquito el de la Tomatina de Bunyol i, fins i tot, Joan Monleon i les seus monleonetes. El públic també haurà d'ajudar les tres festeres perquè la història acabe bé.

Les entrades, a 5 euros en platea i 4 en l’amfiteatre, amb els pertinents descomptes, es poden adquirir en la nova plataforma de venda d'entrades <www.entradesborriana.com> i, presencialment, en Buraudio (l’Escorredor, 58) els dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h. També en les taquilles del teatre una hora abans de la funció.