Macarena Martínez el viernes 12 de noviembre en el festival Sons Flamencs
  • La guanyadora del programa The Dancer amb el premi a la millor ballarina d'Espanya presentarà l'espectacle 8Letras 8Palos

  • Les entrades es poden adquirir en Buraudio o enviant un correu a <lamardeflamenca@gmail.com>


Divendres 13 de novembre a les 21 hores la bailaora flamenca Macarena Ramírez presenta el seu espectacle 8Letras 8Palos al Teatre Payà de Borriana, inaugurant el festival Sons Flamencs que organitza La Mar de Flamenca.

La bailaora gaditana traslladarà al públic assistent aquest espectacle que viatja a través de tots els pals de l'art flamenc, des de la farruca a la malaguenya, passant pel martinet, les alegries i el taranto, fins a les buleries, la canya o el romanç.

L'artista posa en relleu la riquesa i pluralitat de l'art flamenc, i ofereix una lliçó del sentir flamenc, acompanyada del cantaor de Xerés Manu Soto, nebot del arxiconegut José Mercé, i del guitarrista Javier Ibáñez, que ha actuat amb artistes com el Pipa o Eduardo Guerrero. I és que la I edició del Sons Flamencs inclou grans i joves artistes amb molt de potencial per als propers anys.

L'actuació serà la primera cita del festival Sons Flamencs que se celebra al llarg de novembre i desembre, amb l'actuació de Rosario la Tremendita i la Zambomba de La mar de Flamenca, entre d’altres. Es tracta d'una iniciativa que pretén ampliar la programació cultural de la ciutat amb el pas de la música flamenca des dels seus diferents estils, des del més tradicional al més contemporani.

Macarena Ramírez és graduada en dansa espanyola, va ser bailaora principal de la companyia d'Antonio el Pipa, del cos de ball de l'espectacle la Pepa de Sara Baras i també bailaora solista. A més, també ha passat pel món del cinema, amb la interpretació del paper de Lola Flores de xiqueta en la pel·lícula Lola.

Les entrades ja es poden adquirir en <www.entertiket.es> i en Buraudio (l’Escorredor, 58) el dimecres i el dijous de 17h a 19h o enviant un correu a <lamardeflamenca@gmail.com>.

A més, el dissabte 13, la guanyadora del programa The Dancer de Televisió Espanyola amb el premi a la millor ballarina d'Espanya impartirà una masterclass de ball flamenc a les 11h en el CMC la Mercè. Les inscripcions es poden fer a través del 69230029.