La Tremendita en el festival Sons Flamencs de Burriana
  • Les entrades ja es poden adquirir online per les plataformes <www.entertiket.es> o <www.entradadirecta.com>

  • També en Buraudio (l’Escorredor, 58) el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, o enviant un correu a l'oficina <lamardeflamenca@gmail.com>

  • Amb l'actuació de la cantaora sevillana contínua el festival ‘Sons Flamencs’ en el Teatre Payà


La cantaora sevillana Rosario La Tremendita, considerada com una de les grans renovadores del flamenc actual i una icona dels nous temps de l'art jondo, arriba el pròxim 27 de novembre al festival Sons Flamencs, festival flamenc de Borriana, amb el seu espectacle més trencador, Tremenda.

El concert en format duo es realitzarà al Teatre Payà i començarà a les 20h amb l'actuació com a teloner del borrianenc Patxi Ojana. Les entrades ja es poden adquirir online a través de les plataformes <www.entertiket.es> o <www.entradadirecta.com>. També es poden adquirir en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, o enviar un correu a l’oficina <lamardeflamenca@gmail.com>

Rosario La Tremendita, de nissaga flamenca de Triana, porta la tradició del cant flamenc en la sang, però per les seues venes també corre l'esperit de l'aventura, de la voluntat d’experimentar, i mostra la seua versatilitat de compondre i escriure els seus temes, produir-los i interpretar-los amb guitarra, baix elèctric i percussió. Sense defugir de la tradició flamenca ha anat evolucionant en cada disc, i ha estat nominada en dos ocasions als Grammys Llatins com a Millor àlbum flamenc.

La Tremendita, una autèntica trianera, fidel a les seues arrels i al seu present i futur, ha desembocat en un espai musical cada vegada més heterogeni, lliure de lligams. Entre les seues obres, també aconsegueix amb la seua qualitat de veu, tècnica vocal i estil personal homenatjar els mestres que la van precedir, entre els quals es troba la Paquera de Jerez, Marchena i la Faraona, Lola Flores, entre d’altres.

Tremenda és una proposta trencadora, en què l'artista mescla la tradició amb l'electrònica, el jazz modern i una mica de psicodèlia. Sens dubte, un treball en obert, de perfil més experimental, profundament personal, que suposa la continuació del seu creixement artístic respecte a treballs anteriors.