Vicent Guerola

- El pintor borrianenc presenta la seua obra a través de set vessants diferents, des de la pandèmia a la música, passant per sèries més personals

- Es podrà visitar en el Centre Municipal de Cultura fins al 12 d'octubre


El Centre Municipal de Cultura la Mercè acull la inauguració d’Interior, divendres que ve 3 de setembre a les 19 hores, una exposició pictòrica del borrianenc Vicent Guerola que es podrà visitar fins al 12 d'octubre.

La mostra constarà de set blocs que es corresponen amb diferents vessants de la producció de Guerola en què l'artista ha bolcat la seua interpretació interior, de la qual tracta aquesta exposició. Els aspectes tractats són els de natures mortes, viatges, pandèmia, sepulcre, músics, retrats i el titulat “personal”, basat en els records de l'autor.

Amb aquest nou projecte l'artista local ha volgut eixir de l'anonimat i manifestar-se en aspectes concrets de la seua obra. Així, ha passat de ser només executor i reproductor de la realitat a ser intèrpret d'allò que suposa, dins del procés creatiu, fer-se partícip de l'obra, fent present un matís de compromís i opinió.

Durant la seua trajectòria, Vicent Guerola ha treballat diverses tècniques, com la pintura i la cartelleria, però a la que més temps ha dedicat i la que ha perfeccionat tècnicament és la del dibuix, que amb el seu traç, principalment al llapis, ha arribat a aconseguir un estil hiperrealista.

Guerola, entre altres treballs, ha ocupat els últims mesos a retratar la tragèdia de la covid a través de motius al·legòrics amb els seus característics i inconfusibles dibuixos al llapis. En l'actualitat es troba creant activament noves obres per a pròxims projectes i és un dels artistes borrianencs que més vegades ha exposat a la sala d'exposicions del CMC la Mercè.