Cartell emac.

- L'Ajuntament i l'organització del festival esperen que la de 2022 siga una edició de tornada a la normalitat després de la pandèmia

 

L’emac. ja té dates per a la setena edició, que se celebrarà de l'11 al 13 de febrer de 2022 i tornarà a centrar tota la programació al CMC La Mercé.

Es tracta d'una edició que, com ha explicat el regidor de Cultura, Vicent Granel “tant des de l'organització del festival com per part de l'Ajuntament esperem que siga la de la tornada a la normalitat després de dos anys de pandèmia”.

Des de l'organització, a més, s'ha indicat que, si les condicions sanitàries ho permeten, l'esdeveniment cultural tornarà als seus orígens, amb horaris similars als de les edicions passades i amb el CMC La Mercé com a centre de tota l'activitat, amb concerts en l'escenari Amfiteatre, en l’escenari emac del jardí arqueològic i en l'escenari Plaça, a la plaça de la Mercé.

L'organització de l'esdeveniment ja està treballant en el cartell tant a l’àmbit musical com a l’artístic d'aquesta setena edició, amb la qual s'espera tornar a sorprendre i aportar noves visions musicals al panorama cultural valencià. En aquest sentit, el cartell de l'apartat musical està previst que es done a conéixer el 13 de novembre.

L’emac. conjuga diferents esdeveniments al mateix temps, conjuminant una fira d'art amb programació musical tant en format concerts com amb sessions de dj’s. Referent a això, des de l'organització de l’emac. de 2022 s'ha anunciat també la convocatòria per a participar en l'apartat emac.art 2022, que tindrà per a aquesta edició algunes novetats.

A la convocatòria, que restarà oberta de l'1 de novembre al 23 de desembre, hi podran participar totes les modalitats artístiques, per a la qual cosa els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a borrianaemacart@gmail.com adjuntant un dossier de l'artista, una proposta expositiva i la motivació per a participar en l’emac.art.