Agotadsa las entradas para el concierto de Riboberta en el emac 2021
  • Les entrades es van esgotar en només dos dies després d'anunciar el trasllat del CMC la Mercè al teatre municipal del concert amb Maria Jaume 

El concert de Rigoberta Bandini i Maria Jaume que posarà el punt i final a la sisena edició de l'emac.2021 el 13 de juny ha esgotat les entrades en només dos dies, després d'anunciar el seu trasllat del CMC la Mercè al Teatre Payà de Borriana.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, i el director del festival, Vicent Tormo, han explicat que ha sigut un canvi “consensuat” amb els artistes i amb la Regidoria de Cultura, que pretén “reunir el públic per a acomiadar aquesta sisena edició de l'emac., que se celebra al juny per motius de la pandèmia de la manera més especial possible”.

Així mateix, han agraït “la resposta del públic en exhaurir les entrades en només dos dies després d'anunciar a través de les xarxes socials el trasllat i l'ampliació de l'aforament”.

Rigoberta Bandini i Maria Jaume pujaran a l'escenari del Teatre Payà el diumenge 13 de juny com a colofó de l'emac.borriana en horari vespertí per a millorar la seguretat sanitària de l'espectacle, i comptar amb totes les mesures de seguretat del mateix teatre.

“Continuarem treballant perquè enguany la resposta de la gent siga la mateixa, encara que amb una edició especial a causa de la situació sanitària”, han explicat els dos responsables.

Rigoberta Bandini i Maria Jaume

Rigoberta Bandini no existeix, és una invenció de l'artista multidisciplinària Paula Ribó (Barcelona, 1990) per a posar una mica de llum en aquests temps. Amb quatre temes publicats en 2020 i videoclips gravats amb el mòbil, ha arribat a les primeres posicions de la llista dels virals de Spotify, especialment amb la seua cançó "In Spain we call it Soledad". O el seu nou i aclamadíssim single Perra que s'ha convertit en un himne instantani.

El folk acústic de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l'indie contemporani (Angel Olsen, Julia Jackin, Stella Donnelly) i la fecunda escena mallorquina actual. Cançons de distància curta, cobertes per un halo de malenconia i que apel·len a l’estat mental propi de la primavera, vivificant però propens al canvi imprevist.

Les persones que ja tingueren entrades per a aquest concert al CMC la Mercè hauran rebut un correu electrònic de part de la ticketera amb l'entrada actualitzada al nou espai.

Programació

emac.2021 estarà totalment adaptat a la normativa sanitària vigent, la programació tindrà lloc en els seus dos escenaris clàssics l'amfiteatre i el jardí arqueològic, i també en el Teatre Payà. Els horaris es publicaran més endavant, per a estar així adequats i actualitzats a les directrius de Sanitat de cada moment.

Cal recordar que la programació de l'emac.2021 compta amb noms com: Califat ¾, Aina Palmer, Soledad Vélez, TMATNB, VVV, que actuaran a l'Escenari Amfiteatre, amb totes les entrades venudes.

El jardí arqueològic, i amb entrada lliure, serà l'escenari dels concerts de Laura Esparza i Carlos Esteban, Donallop, Menta, El Suizo, Semana Santa, Capricornio Uno i Tatiana Javaloyes.

Els dj’s tornaran a tindre una presència important en les Vermout Sessions que se celebren a la Mercè, que comptarà amb noms com Anticiclón y Borrasca, Char Lee, Lore Nieto, Juan Soler, 1/4FExilio, L'Huateque by Los Dominguito, Tocino del Zodiaco, Continuidad i Tormix & Friends.