Concierto de música de Cámara en el Auditorio Municipal Juan Varea
  • El quintet local de vent fusta interpretarà obres de Paul Hindemith, Malcolm Arnold, Manuel de Falla i Paquito D'Rivera

  • L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i el concert estarà adaptat a la normativa sanitària vigent


L'auditori Juan Varea acollirà diumenge que ve 18 d'abril a les 19 hores el segon concert del cicle de música de cambra de músics locals, que va ser ajornat a causa de les restriccions sanitàries.

El quintet de vent fusta Da Capo Quintet està format per Cristina Romero Boix a la flauta, Daniel Gálvez Otero en el fagot, Isabel Junquera Benítez al clarinet, Eloi Cid Pérez amb l’oboè i Antonio Zamora Meseguer a la trompa.

Referent al quintet, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat l'extensa trajectòria d'aquest grup local. “Animem a tota la ciutadania a gaudir de la música de cambra i, especialment, a poder escoltar músics locals que, amb gran projecció artística, desenvolupen el seu art professionalment, tant al llarg de tot l'Estat com internacionalment”, ha declarat.

En el concert s'interpretarà Kleine Kammermusik op. 24 núm. 2 de Paul Hindemith, Three Shanties de Malcolm Arnold, El Amor Brujo (Danza ritual del fuego) de Manuel de Falla i el Vals veneçolà i la Contradansa d'Aires Tropicals de Paquito D'Rivera.

L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i el concert estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.