Progamación de conciertos para la Navidad 2020
  • El Teatre Payà i el CMC la Mercè acullen els concerts gratuïts adaptats a la normativa sanitària vigent


Amb l'arribada de les festes nadalenques, les agrupacions musicals locals preparen els tradicionals concerts de Nadal, que seran gratuïts i estaran adaptats a la normativa sanitària vigent. Enguany s'inicien diumenge que ve, dia 20 de desembre, amb la Banda Jove de la Filharmònica Borrianenca, que a les 19h oferirà el seu concert al Teatre Payà.

Norma Comes dirigirà la formació jove amb un programa amb obres de Ferrer Ferran, Raúl Martín i Josep Ros, i actuaran com a solistes Jorge Font, al fagot, i Estela Torres, a la flauta. Mentre que el concert que estava previst per al mateix diumenge dia 20 de desembre a les 12h al CMC la Mercè a càrrec del Cor Carnevale ha quedat cancel·lat.

El dia 26 de desembre a les 19h en el CMC la Mercè, se celebrarà el XXXVII Concert de Nadal de la Coral Borrianenca, en memòria de les víctimes de la pandèmia. Jordi Ràfols Duch dirigirà la veterana formació vocal borrianenca en un programa amb obres de Matilde Salvador i Zoltan Kodaly, entre d’altres.

El mateix dia 26, a les 19h al Teatre Payà, serà el torn de l'Orquestra de la Filharmònica Borrianenca. Participaran les dos seccions de la formació. L'Orquestra Jove, dirigida per Pedro Gilabert Rodríguez, interpretarà obres de Saint-Saëns, Beethoven i Strauss (fill). D'altra banda, l'Orquestra Simfònica interpretarà obres de Bach i Warlock, entre d’altres, sota la direcció Víctor Yusà Esteve.

Per a acabar el cicle, el dia 27 de desembre a les 19h al Teatre Payà, la Banda Simfònica de la Filharmònica Borrianenca celebrarà el seu tradicional concert de Nadal amb un programa que inclou obres d'Edward Elgar, Óscar Navarro i Arturo Márquez, entre d’altres, dirigit per Norma Comes.