•  Les regidories de Cultura i de Normalització Lingüística convoquen el certamen que tindrà un premi per al guanyador de 600 euros
  • Les obres hauran de presentar-se abans del dia 13 d'octubre de forma anònima

L'Ajuntament de Borriana, a través de les regidories de Cultura i de Normalització Lingüística, ha convocat juntament amb de la Coral Borrianenca una nova edició del Concurs d'Harmonització de Nadales Populars en valencià que tornarà a omplir de música tradicional les properes celebracions de Nadal.

Tal com explica el regidor de Cultura, Vicent Granel, un dels objectius principals del concurs és “l’ampliació del repertori coral nadalenc escrit i cantat en valencià", a més d'intentar oferir la possibilitat futura que les obres inèdites "siguen interpretades i difoses a tot el territori valencià".

Les obres hauran de presentar-se abans del dia 13 d'octubre de forma anònima, i la decisió del jurat es farà pública durant el mateix mes d'octubre. Les obres premiades seran interpretades per la Coral Borrianenca durant la celebració del concert de Nadal que oferiran el dia 26 de desembre.

Hi poden participar tots els músics majors de 18 anys, residents o nascuts a la Comunitat Valenciana. L'estil és lliure i la durada ha d’estar entre dos i quatre minuts, sense excedir-ne en cap moment els cinc minuts.

Les regidories encarregades de l'organització del concurs, amb la col·laboració que oferirà en tot moment la Coral Borrianenca, han fet possible que s'establisca un premi de 600 euros per al guanyador, a més de la possibilitat de lliurar fins a tres mencions d'honor o accèssits.

El jurat estarà format pel regidor de Cultura, el tècnic de Cultura, i tres vocals: el director titular de la Coral Borrianenca, el cap de corda d'un grup coral i una persona de reconeguda solvència en el món de la música.