• Última actuació del cicle de teatre A la fresqueta a la Torre de la Mar del Grau de Borriana

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, juntament amb l'Institut Valencià de Cultura, ha programat l'espectacle Secuestrados, de la companyia aragonesa Teatro Indigesto, per al proper divendres a les 23 hores a la Torre de la Mar del Grau de Borriana. Amb aquesta representació finalitza la quinzena edició del cicle d'estiu A la fresqueta de Borriana.


Secuestrados és un espectacle desbaratat d'improvisació teatral. Un segrest organitzat mil·limètricament per dos personatges trets de qualsevol barri, que volen compartir i fer partícips els ostatges de la seua història.


Teatro Indigesto, un grup format el 2006 per Encarni Corrales, JJ Sánchez i Alberto Salvador, és una companyia independent de Saragossa especialitzada en el teatre d'improvisació en tots els seus vessants. Han portat els seus espectacles per tot Espanya i abasten des del teatre de sala, de carrer, l'organització d'esdeveniments de teatre d'improvisació com ara Zaragoza Improvisa, fins a la impartició de tallers d'improvisació i la realització de publicacions especialitzades en aquest tipus de teatre.


Aquest espectacle, com tots els anteriors, s'organitzarà atenent a la normativa sanitària establerta. És per això que s'habilitarà un recinte tancat on serà imprescindible l'ús de gel alcoholitzat a l'entrada, l'ús de mascareta i respectar la distància de seguretat en tot moment.
Les cadires estaran ubicades seguint la distància de seguretat i no es podran moure en cap moment, de manera que l'espectador ocuparà la mateixa cadira en tot l’espectacle. L'aforament del recinte serà d'un màxim de 350 persones assegudes i un espai per a persones amb mobilitat reduïda. El recinte obrirà les portes una hora abans de l'espectacle.


La Regidoria de Cultura recorda a tot el públic assistent que pel bé de totes les persones que vulguen gaudir, un any més, dels espectacles a la Torre de la Mar caldrà respectar les mesures sanitàries establertes tant en els accessos com a l'interior del recinte d'espectacles, i agraeix, per endavant, la col·laboració del públic.