• Les sales comptaran amb limitació d’aforament, desinfecció i mesures de prevenció

La Biblioteca Municipal de Borriana obrirà a partir de demà dimarts 23 de juny totes les seues sales de lectura amb les mesuresde limitació d'aforament, desinfecció i prevenció. Fins ara, la biblioteca ha funcionat amb cita prèvia i sense accés a les sales de lectura, però amb l'entrada en la ‘nova normalitat’, s'habilitaran els espais per a poder realitzar tots els serveis que es feien abans de l'estat d'alarma.


Així doncs, l'horari de la Biblioteca Municipal torna a ser, fins al 3 de juliol, de matí, de 9.30 a 14 hores, i de vesprada, de 17h a 20.30h. A partir del 6 de juliol, l'horari serà de matí de 9.30h a 14h, i els dilluns de tot el mes de juliol de 17h a 20.30h. Durant el mes d'agost l'horari només serà de matí, de 9.30h a 14h.


L'ús de la màsquereta serà obligatori per a l'accés a la biblioteca, igual com guardar la distància de seguretat i un aforament limitat. L'accés serà lliure a tota la col·lecció i l'aforament serà reduït, tres persones per taula a la sala d'adults i dos per taula a la sala infantil. L'ús d'ordinadors es redueix a dos.
D'altra banda, seguint les indicacions sanitàries, els llibres continuaran mantenint una quarantena i desinfecció després de ser retornats pels usuaris de la biblioteca, o utilitzats en sala. La Biblioteca Municipal ha agraït als socis i sòcies la fidelitat i la volta a la normalitat del servei que ha sigut acollit amb molta afluència de lectors.