Abierto el periodo de matrícula en el CMA Martí de Viciana
  • La web del centre www.cmeviciana.es ofereix l'opció de poder matricular-se online

 El Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana ha obert des del dia 1 de juny el període de matrícula per al curs 2020-2021, tant per a l'alumnat del centre com alumnat nou. El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que per les circumstàncies “s'ha establit un procés totalment telemàtic amb la possibilitat d'atenció al públic presencial, mitjançant cita prèvia, si fóra necessari”.

En la pàgina web del centre, www.cmeviciana.es, es pot realitzar la reserva de la plaça si ja és alumne del centre, o preinscripció, per a l’alumnat de nou ingrés. També es poden consultar les taxes i els horaris de les activitats que s'ofereixen per al pròxim curs.

Segons ha indicat el director del centre, Pepe Azpitarte, el procés que s'ha activat es divideix en dos fases, en la primera, “l'alumnat expressa la seua voluntat de matricular-se; en la segona, amb totes les dades i amb una previsió de grups i ràtios, reorganitzarem els horaris per a realitzar entrades i eixides escalonades al centre i evitar aglomeracions dins del centre”. En aquesta segona fase, “a cada alumne li oferirem una matrícula en un grup i en un horari concrets que ens han de confirmar”.

El procés de matrícula s'allargarà de juny a setembre “pel caràcter individualitzat que volem donar a la matrícula”, i per no realitzar la matrícula efectiva ja el mes de juny com altres anys, perquè “volem donar temps per a poder realitzar la matrícula perquè no existisca cap problema”. En qualsevol cas, ha precisat Azpitarte, les taxes no començaran a cobrar-se fins a finals de setembre, a l'inici efectiu del curs.

Granel ha mostrat la seua satisfacció i ha donat les gràcies per la confiança en el centre, ja que “amb tres dies de matrícula i reserva, la resposta ha sigut molt positiva, amb 267 reserves, la qual cosa suposa un 30% de l'alumnat del centre”.

Cal recordar que el Centre de les Arts ofereix activitats per a totes les edats en música, art i dansa, com el Jardí Artístic per als menors de 8 anys. Una activitat innovadora que pretén iniciar els xiquets i les xiquetes en la música, la dansa i les arts plàstiques, en la pràctica cultural, des d'una perspectiva multidisciplinar.

Igualment, a partir dels 8 anys i per a totes les edats, adults i persones majors de 60 anys inclosos, funcionen les tres àrees del centre: arts plàstiques (dibuix, pintura, ceràmica, gravat), dansa (des de les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola, fins a disciplines com ara danses urbanes, dansa del ventre, balls tradicionals o balls de saló) i música (amb tota la gamma instrumental clàssica).