XIV setmana cultural flamenca

Borriana acull durant els pròxims dies la celebració de la seua XIV Setmana Cultural Flamenca organitzada per l'Associació Cultural Flamenca Juan Varea i la col·laboració de la Regidoria de Cultura. A partir de demà, l'associació flamenca ha organitzat concerts, cantes, dansa i un menjar de germanor amb motiu de la figura del cante borrianenc, Juan Varea.

Així doncs, demà dijous dia 4 de juliol a les 21.00 hores, a l'Auditori Juan Varea, tindrà lloc la primera de les actuacions amb Dansa flamenca a càrrec de Luisa Piquer Estudio de Dansa. Al costat de la dansa, Jorge López, Sebastián Orzáez, Antonio Parrado i El Maleno, estaran al cante, i a la guitarra Juan Grecos i Paquito García.
El divendres dia 5 a les 21.30 hores també a l'Auditori tindrà lloc l'actuació especial de José Díaz “Fosi”. Al costat d'ell, actuaran també Salvi Rocino al ball i Salva del Real a la guitarra. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament en les dues actuacions.
Per a concloure els actes, l'Associació Cultural Flamenca Juan Varea, celebrarà un menjar i gala flamenca on participaran tots els cantaores i guitarristes de l'associació el dissabte dia 6 de juliol a les 14.00 hores en el Restaurant Caixa Rural Borriana.