women comedy

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat per al divendres dia 29 a les 22.30 h, al Teatre Payà l'espectacle Women Comedy de Comedy Plan, amb les monologuistes Patricia Espejo, Carol Tomás i Eva Cabezas. Un espectacle 100% protagonitzat per dones.

Patricia Espejo és una còmica valenciana els monòlegs de la qual formen part de la plataforma de comèdia Paramount Comedy. Ha treballat d'humorista, monologuista, fa stand up comedy i ha participat en el conegut programa de televisió El Club de la Comedia, i també als programes Sopa de gansos i Dani y Flo. Especialista en humor absurd, també conegut com a humor superrealista, un tipus d'humor que es val de les situacions absurdes o incoherents per a generar el riure en el públic, la seua comicitat es basa en la irracionalitat. Carol Tomás va ser professora de música fins a l'any 2011 quan decideix aparcar el seu treball i dedicar-se a la comèdia. Va ser nomenada còmica revelació en el concurs nacional del mític local Òpera de València. En 2016 enregistra un monòleg per a la cadena de televisió Comedy Central. Des del 2017 participa en el Circuit Café Teatre de València. Ha dirigit i presentat el programa diari de ràdio Comikaces i la seua versió per a tele al canal 11 de València. Va ser col·laboradora habitual i reportera del programa d'humor Menuda traca de la 8 Mediterráneo TV. Hui dia és un dels rostres habituals de À Punt, on és còmica resident del programa de stand up Comediants i col·laboradora habitual del programa d'humor Assumptes interns. Eva Cabezas és una còmica de Barcelona que inicia la seua carrera de la mà d'Albert Boira,Txabi Franquesa i Toni Moog. Forma part de 'Els pinXes de la cuina dels monòlegs', espectacle que compta amb més de deu mesos en cartellera en el Teatreneu de Barcelona. Col·laboradora habitual del programa No són hores d'Onda Cero Catalunya. Ha gravat monòlegs per a prestigiosos programes d'humor com Buenafuente, Central de Cómicos i El Club de la Comedia.

El preu de les entrades serà de 5 € en les butaques de platea i de 4 € en les de l'amfiteatre. Les entrades anticipades es poden aconseguir en Buraudio (Escorredor, 58), de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del teatre una hora abans de la funció. Hi haurà descomptes del 25% de l'import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental.