El consistori obri un termini d'inscripció perquè els interessats formen part d'una ruta en la qual es podran visitar els pessebres

 

L'Ajuntament de Borriana, a través de la Regidoria de Cultura, editarà una Ruta de Pessebres per la ciutat amb l'objectiu de donar a conèixer els treballs betlemístics que veïns i veïnes realitzen durant les festes nadalenques en les seues llars, i que vulguen mostrar a la població.

La idea que persegueix la regidoria és la de poder traure al carrer una Ruta de Betlems a principis del mes de desembre perquè gent de totes les edats conega els pessebres que es confeccionen en la ciutat de Borriana, i alhora, puguen visitar-los en l'horari que propose el betlemista.

El regidor de l'àrea, Vicent Granel, ha explicat que “fins avui es comptava amb un concurs de pessebres, però els mateixos participants dels últims anys han sigut els que ens van proposar la creació d'aquesta ruta per a poder conèixer més Betlems en la ciutat, i deixar el concurs a un costat”.

Els col·lectius, associacions, entitats públiques o particulars que desitgen que el seu Naixement s'incorpore a aquesta ruta perquè puga ser visitat tant per particulars, associacions, col·legis etc. hauran d'informar a l'Oficina d'Activitats Culturals situada en el Teatre Payà, c/ Hortolans s/n Borriana, personalment, o a través de correu electrònic – cultura@burriana.es - abans del 5 de desembre.

La Guia de Pessebres del Nadal 2017 pretén constituir-se en un itinerari que facilite les visites als Betlems de particulars, associacions de veïns, etc de Borriana. Aquesta ruta de pessebres se sumarà a l'oferta cultural de la ciutat i formarà part de l'oferta cultural de les festes nadalenques en les quals els nostres veïns podran participar d'una forma activa. Una vegada confeccionada es podrà arreplegar en l'Ajuntament, en l'Oficina de Turisme o el CMC La Mercé.

Per a realitzar la inscripció en la ruta de pessebres, s'hauran facilitar les següents dades:

 

- Nom i cognoms.

- Adreça postal de la visita (carrer, avinguda o plaça).

- Correu electrònic.

- Telèfon

- Horari de visites del Betlem