L'Ajuntament de Borriana s'ha unit avui, a la porta del consistori, a la convocatòria del minut de silenci feta avui per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Generalitat Valenciana per a condemnar l'assassinat masclista registrat en la localitat alacantina de Benidorm.

El consistori manifesta la seua profunda consternació i rebuig a aquest crim i se suma així a l'acte en senyal de repulsa, per a condemnar l'assassinat d'una dona a Benidorm víctima de la violència masclista, i mostrar el rebuig de tota la societat valenciana contra aquests fets, així com la solidaritat amb els seus familiars i les seues amistats.

La dona de 67 anys va ser trobada diumenge passat al seu domicili amb dos punyalades al pit, després que la seua parella sentimental perdera la vida en un accident de circulació mortal, pel que sembla provocat per ell mateix.

Els tres feminicidis registrats en les últimes 24 hores a tot l’Estat, a Benidorm, Palencia i Málaga, eleven a 31 el nombre de dones assassinades en 2022 per violència de gènere a Espanya, i a 1.161 des de 2003, segons ha confirmat Delegació del Govern.

#NiUnaMenys

#EnsVolemVives