Obras de Vicente Guerola para detalle protocolario del Ayuntamiento de Burriana
  • - L'artista local ha creat dos nous originals per a protocol municipal, un en tinta amb una panoràmica de Borriana i un altre en grafit amb diferents elements representatius de la ciutat


L'artista borrianenc Vicent Guerola ha presentat aquest matí a l'alcaldessa, Maria Josep Safont, i a la regidora de Turisme i Falles, Sara Molina, els dos treballs originals que ha realitzat per a l'Ajuntament amb la finalitat de ser entregats com a nou detall protocol·lari de cortesia municipal.

Amb aquests nous treballs artístics, el consistori renova els gravats que ofereix com a detall de cortesia en diferents actes i esdeveniments. Es tracta del tercer treball de Guerola per a l'Ajuntament amb aquesta finalitat, i en aquesta ocasió es tracta de dos nous originals amb dos formats, un horitzontal en tinta amb una panoràmica de Borriana i un altre en vertical en grafit amb diferents elements representatius de la ciutat.

Tant l'alcaldessa com la regidora han agraït a l'artista el seu “magnífic” treball per al consistori i han manifestat la seua “satisfacció” pel la qualitat artística, que aconseguirà que el nom i la ciutat de Borriana “siguen reconeguts molt dignament, com ha sigut habitualment,” i siga “admirat” per moltes persones allà on vagen les representants de Borriana.

Durant la seua trajectòria, el pintor local Vicent Guerola ha treballat diverses tècniques, com ara la pintura i la cartelleria, però a la que més temps ha dedicat i la que ha perfeccionat tècnicament és la del dibuix que amb el seu traç, principalment al llapis, ha arribat a aconseguir un estil hiperrealista. Les obres de Guerola són l’exemple clar d'una vida dedicada a l'ofici, amb una depurada tècnica i un dibuix ben traçat de gran sensibilitat.