redacción del proyecto de ejecución de la Ronda Sur de Borriana en el tramo desde la carretera de Nules hasta la CV-18
  • La Junta de Govern Municipal ha aprovat la contractació del servei d'assistència tècnica per a la redacció del projecte d'execució del tram des de la carretera de Nules fins a la CV-18

  • Amb procediment obert simplificat, amb diversos criteris d'adjudicació i per un import de 43.560 euros


La Junta de Govern Municipal de Borriana ha aprovat la contractació del servei d'assistència tècnica per a la redacció del projecte d'execució de la Ronda Sud de Borriana en el tram des de la carretera de Nules fins a la CV-18, segons ha anunciat el regidor d'Ordenació del Territori, Bruno Arnandis.

La licitació de la redacció del projecte de connexió de l'avinguda del Transport amb la rotonda de la CV18 (camí Artana), serà a través de procediment obert simplificat, amb diversos criteris d'adjudicació i per un import de 43.560 euros.

Aquesta actuació, ha assegurat Bruno Arnandis, és un projecte “molt important, perquè encara que és una obra que afecta aproximadament a 550m lineals, i al voltant de 20.000m² de superfície, serà molt beneficiosa per a desviar el trànsit cap a l'exterior i sumar un nou enllaç d’entrada i eixida de la ciutat”.

La finalització d'aquesta carretera, ha precisat el regidor de l'àrea d'Urbanisme, contribuirà a “desviar més trànsit cap a l'exterior i un enllaç més ràpid des de l'accés oest cap a l'àrea marítima”.

Es tracta de prolongar la inacabada avinguda del Transport per a connectar-la amb la carretera autonòmica CV-18 i encara a falta de la redacció del projecte, la proposta és de construir la infraestructura amb dos carrils per a cada sentit i, d'aquesta manera, donar continuïtat a l'avinguda del Transport.

En aquesta línia, Arnandis ha manifestat que el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Borriana, recomana, precisament, la realització de la connexió d'aquest tram amb la rotonda de la CV-18 per a tancar l'anella de circumval·lació a la localitat.

Actualment, ha recordat, aquesta carretera té una mitjana central i aparcament en cordó que finalitza a l'altura de la plaça Manuel Sanchis Guarner, ubicació de l’institut Jaume I. Paral·lelament, ha precisat, des del govern municipal “estem treballant en l'adquisició dels terrenys”.

Ara ja, amb la conformitat donada per la Junta de Govern, es publicarà l'anunci de licitació de la redacció del projecte en el perfil de contractant amb tota la documentació que integra l'expedient de contractació, en particular el plec de clàusules administratives particulars i el de prescripcions tècniques.