Reunió Arenal Sound

- Els representants de l'Ajuntament tenen «bones expectatives» després de la parada de dos anys per la pandèmia


Representants de l'Equip de Govern municipal de l'Ajuntament de Borriana han mantingut una trobada amb representants de The Music Republic, empresa organitzadora del festival Arenal Sound.

En la reunió, que ha sigut una primera presa de contacte després de dos anys marcats per la pandèmia i el silenci del festival, han estat presents l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont; el regidor de la zona marítima, Vicent Aparisi; el d'Urbanisme, Bruno Arnadis; el de Cultura, Vicent Granel, i la d'Hisenda, Cristina Rius.

Segons han explicat els representants municipals, l'Ajuntament té «bones expectatives» pel que fa al retorn del festival al Port de Borriana, que ja ha venut totes les entrades per a les jornades del 2 al 7 d'agost de 2022. A més, els propers mesos se succeiran diverses reunions tècniques «per a anar millorant el festival, com s'ha anat fent any rere any».

Respecte als organitzadors, han indicat que s'adaptaran a la normativa sanitària vigent el pròxim estiu, alhora que han explicat els bons resultats que ha tingut la que ha sigut la prova de foc de l’organització en el Festival de les Arts, que va reunir més de 20.000 persones a València a principis de novembre.