Oraganizado ya el dispositivo de movilidad para Todos Los Santos 2021
Dispositivo especial para Todos Santos 2021
  • Per a garantir que el desplaçament al Cementeri Municipal siga el més segur i accessible possible

  • Enguany l'Ajuntament ha habilitat com a aparcament provisional un solar situat al costat de l'entrada al cementeri

  • El consistori ha ampliat l'horari d'obertura del cementeri des d'avui dilluns 25 d'octubre fins a l'1 de novembre, des de les 8h fins a les 18h de forma ininterrompuda


La Policia Local de Borriana, en col·laboració amb la Regidoria de Cementeri ha disposat un operatiu de mobilitat per a la festivitat de Tots Sants, amb la finalitat de garantir que el desplaçament de les persones al Cementeri Municipal siga el més segur possible.

Entre les mesures cal destacar que el diumenge 31 d'octubre i el dilluns 1 de novembre es tancarà al trànsit la carretera d'Almassora des de la rotonda pròxima al cementeri en direcció centre ciutat per a millorar l'accessibilitat dels vehicles a la zona de pàrquing i evitar problemes de trànsit en les hores de major afluència.

Per a les persones que hagen d'acudir en vehicle, l'Ajuntament ha habilitat com a aparcament provisional un solar situat enfront de l'entrada al cementeri, per a millorar la capacitat de vehicles del pàrquing habitual, terreny que ha sigut condicionat pel servei de Via Pública.

L'aparcament, habilitat en el solar és de titularitat municipal, estarà controlat per efectius policials i correctament senyalitzat per a regular i canalitzar el trànsit.

Amb la mateixa finalitat de millorar l'accessibilitat, la zona de la façana del cementeri es destinarà a estacionament reservat per a vehicles amb persones amb mobilitat reduïda. L'accés estarà vigilat per la Policia Local per a permetre només el pas de vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda o persones majors amb dificultat per a desplaçar-se.

L'operatiu policial estarà compost per 3 agents, que comptaran amb la col·laboració de 2 voluntaris de l'Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil, i se centra, principalment, en els dies 31 d'octubre i 1 de novembre, els dies més assenyalats que tradicionalment presenten més afluència de persones.

Cal recordar, així mateix, que l'Ajuntament ha ampliat l'horari d'obertura del cementeri des d'avui dilluns 25 d'octubre fins a l'1 de novembre, des de les 8h fins a les 18h de forma ininterrompuda. La Policia Local recomana acudir a les instal·lacions utilitzant l'itinerari regulat pels agents i evitar, en la mesura que siga possible, l'ús de vehicles.

A més, la Regidoria de Cementeri disposarà de dos cadires de rodes, per a facilitar la visita de les persones amb mobilitat reduïda al recinte durant tota la jornada del dia de la festivitat de Tots Sants.

Les dos cadires de rodes, una de les quals ha estat cedida per l'Assemblea Local de la Creu Roja a Borriana i l'altra adquirida pel consistori, estaran disponibles en la consergeria del cementeri i podran sol·licitar-les totes les persones que ho necessiten per tindre dificultats en la mobilitat.