Cupón de la Once dedicado a Borriana el 14 de marzo de 2021
La ONCE dedica un cupón a Burriana
  • L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) dedica a Borriana un cupó perquè els i les burrianenses presumisquen de gentilici

  • A la venda des d'avui, de cinc milions i mig de cupons que difondran la imatge més emblemàtica de la ciutat, el campanar


Borriana serà la protagonista del cupó de l'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) corresponent al diumenge 14 de març, que estarà dedicat a Borriana i al seu gentilici, “la qual cosa suposarà una important espenta en la promoció del municipi en la resta d'Espanya”, ha destacat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, en la presentació del cupó.

El director de l'agència de l'ONCE a Castelló, Jesús Moril Navarro, i l'alcaldessa han presentat el cupó que pertany a la sèrie que l'ONCE dedica als gentilicis més curiosos o singulars.

Amb aquesta sèrie l'ONCE pretén "donar visibilitat a un bon nombre de localitats en què el nom dels habitants té una forma curiosa o singular". D'aquesta manera, els i les burrianenses poden vore com "el seu gentilici i la seua localitat recorren tota Espanya".

El cupó per al diumenge 14 d'aquest mes, il·lustrat amb una fotografia del campanar, el Templat, ja es pot adquirir des d'avui. L'alcaldessa ha mostrat el seu agraïment a l'ONCE per la labor social que desenvolupa i per aquesta iniciativa, i ha subratllat que gràcies a això “cinc milions i mig de cupons difondran una de les imatges més característiques de la ciutat, l'any que es commemora el 75 aniversari de la seua reconstrucció, per això des de l'Ajuntament vam proposar aquesta imatge per il·lustrar i representar Borriana”.

El Sueldazo del Cap de setmana de l'ONCE ofereix, cada dissabte i diumenge, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

A més de premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons del número i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat en la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 agents venedors de l'organització. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es i en establiments col·laboradors autoritzats.