Mañana continua el reparto de mascarillas en El Calvari de la zona 1
Continua la entrega de mascaarillas entre la población de Burriana de 14 a 64 años

L'Ajuntament de Borriana continua el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d'edats compreses entre els 14 i 64 anys, de les 25.000 màsqueres homologades tipus FFP2 adquirides pel consistori. Així, demà dilluns en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h es lliuraran les màsqueres en set taules instal·lades en el Calvari per a les persones residents en la zona 1.

L'equip municipal de govern ha elaborat un dispositiu per al repartiment d'aquest contingent de màsqueres, amb l'objectiu de facilitar el seu lliurament al major nombre de veïns i veïnes que les vulguen. Per a això, s'ha fet un mapa amb el cens per zones i en l'operatiu participaran voluntaris de l'Assemblea Local de Creu Roja de Borriana, de protecció Civil i Policia Local. Concretament, es realitza durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi.

El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de màsqueres es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

Avui diumenge ha començat la distribució de màsqueres en les zones 5 i 6 al Port i al Grau i continuarà demà dilluns en el Calvari per a la zona 1, el dimarts en la Llar fallera per a les persones de la zona 4, el dimecres en el Jardí del Bes per a la zona 2 i, finalment, el dijous en la plaça de l’Hereu per als residents en la zona 3.

Una sola persona amb el DNI podrà arreplegar les màsqueres de la unitat familiar censada (persones que estan censades en la mateixa vivenda). A més,  també podrà arreplegar les masqueretes de veïns i veïnes, sempre que aporte la documentació (DNI) d'aquestes persones.

Per a la població infantil l'Ajuntament ja va adquirir 5.500 màsqueres infantils de dues grandàries, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s'han distribuït entre tots els centres educatius del municipi perquè cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la població de majors de 65 anys i col·lectius vulnerables de risc davant la pandèmia de la Covid-19, les farmàcies del municipi proporcionen tres màscares que aporta la Generalitat Valenciana per a la seua distribució gratuïta, mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia de Borriana i sense cap cost per a l'usuari.