CENTRE D’INFORMACIÓN JUVENIL - CASAL JOVE BORRIANA
Tfno. 964591692
WhatsApp: 628711126
mail: casaljove@burriana.es

Captura_de_pantalla_2020-05-25_a_las_15.31.13.png


A causa de la situació d'alarma sanitària, fins a nou avís, les nostres instal·lacions de Casal Jove de Borriana, Centre d'Informació Juvenil, Hotel d'Associacions i Locals d'assaig municipals romandran tancades. No obstant això, seguim actius i responent a les vostres dubtes i comentaris a través de les nostres xarxes socials on pots trobar-nos i preguntar per informació juvenil, oci educatiu, educació no formal, carnet jove, garantia juvenil, Bus Uji ...:


• Facebook: https://www.facebook.com/CasalJoveBorriana
• Instagram: https://www.instagram.com/casaljoveborriana/?hl=es
• Twitter: https://www.twitter.com/casaljovebur
• Tel. 964591692
• WhatsApp: 628711126mail: casaljove@burriana.es


A través del web https://ocieducatiu.info/ el joves de Borriana diàriament han pogut accedir a la gran varietat d'activitats que ara trobareu classificades per contingut i edats.

Hem facilitat recursos de lleure educatiu a través de les xarxes socials de les nostres Associacions juvenils i altres entitats amb les que hem col·laborat en aquest període de confinament, com la https://xarxajove.info/

Estem seguint online els cursos no conclosos en forma presencial de Llengua de Signes i Monitor de Menjador, i continuem amb el programa de Jove Oportunitat i programant amb l'homologació de l'IVAJ el curs de Monitor de Temps Lliure on-line.

Estem adequant les instal·lacions i equipaments municipals i adaptant els espais i protocols perquè en el moment en què puguin ser utilitzades es realitzi amb la major seguretat per a les persones usuàries.

Si vols rebre tota la informació de Joventut al teu mòbil. envia "ALTA nom i cognom" a l'Whatsapp 628711126, i et arribarà la programació i totes les activitats.

  • Impulsem una gran festa per celebrar el final de l'confinament amb els més petits del municipi, quan sigui possible i les autoritats ho permeten.

 

 

cartel

 

Servei d'Atenció al desenvolupament Infantil de 0 a 3 anys. Regidoria d'Educació.

¡¡¡SEGUIM AL VOSTRE COSTAT!!!

Des-de l'ADI vos recordem que seguim al vostre costat. Continuem atenent-vos telefònicament. Estem disponibles de 9 a 14 hores  en els telèfons 964033208/630717097. Podeu tambè accedir a la nostra pàgina WEB: adi.burriana.es, on teniu informació d'interès