Calendari d'Events

8 MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Categoria
Igualtat
Quan es produïx?
Dimarts, 8. Març 2022, 18:00
Hora
18:00-
2022-03-08-DiaDona-Manifestacio.jpg

2022 03 08 DiaDona Manifestacio

Cada any el 8 de març es celebra a tot el món des que, a proposta de Clara Zetkin, en la Segona Conferència Internacional de Dones Treballadores a Copenaguen en 1910, es va establir aquesta data con el Dia Internacinal de les Dones Treballadores. Després de 112 anys, el moviment en defensa del drets de les dones és imparable i s’estén per tot arreu on les dones compartim lluites a través de les xarxes i ens recolzem per avançar en drets.
Aquest any, des de l’Ajuntament de Borriana, reivindiquem la cultura femenina de sororitat, diàleg, escolta activa i acompanyament a tota la familia. Context que considerem fonamental, entesa la cultura de forma amplia a través de totes les seues vessants.
Així doncs, continuem treballant per una igualtat real i efectiva, de caràcter interseccional i transversal, que mire per la dignificació de les dones i el compliment dels seus drets. Fem-ho possible!
------

Cada año el 8 de marzo se celebra en todo el mundo desde que, a propuesta de Clara Zetkin, en la Segunda Conferencia Internacional de Mujeres Trabajadoras a Copenaguen en 1910, se estableció esta data cono el Día Internacinal de las Mujeres Trabajadoras. Después de 112 años, el movimiento en defensa del derechos de las mujeres es imparable y se extiende por todas partes donde las mujeres compartimos luchas a través de las redes y nos apoyamos para avanzar en derechos.

Este año, desde el Ayuntamiento de Burriana, reivindicamos la cultura femenina de sororidad, diálogo, escucha activa y acompañamiento a toda la familia. Contexto que consideramos fundamental, entendida la cultura de forma amplía a través de todas las suyas vertientes.

Así pues, continuamos trabajando por una igualdad real y efectiva, de carácter interseccional y transversal, que miro por la dignificación de las mujeres y el cumplimiento de sus derechos. Hagámoslo posible!

Info. Extra
Mapa