Calendari d'Events

PROGRAMA FALLES. TREN FALLER. VISITA A LA CAIXA RURAL. MASCLETADA. VISITA OFICIAL A LES FALLES

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dimarts, 17. Març 2020, 10:00
Hora
10:00-
2020-03-CartellFalles-Web.jpg

De 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h
Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i final a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.

A les 11.30 h
Visita al Centre Social de la Caixa Rural de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, comissions falleres invitades i Junta Local Fallera.

De 12.00 a 01.30 h
Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

A les 14.00 h
MASCLETADA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.

A les 16.30 h
A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), tardeig amb el grup “Kasparov”.

A les 18.00 h
Visita oficial a les falles 2020 pels emplaçaments de les falles següents: Falla Caçadors, Falla Plaça Chicharro, Falla Societat Club Ortega, Falla Barri la Vila i Falla Societat Centre Espanya, amb assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor i Junta Local Fallera.
En finalitzar la visita oficial a les falles 2020, en el Tapís, acte d’entrega dels Fallers d’Honor a les reines falleres de Borriana, per totes les comissions falleres.

A les 18.00 h
A l’envelat de la Falla Plaça Chicharro, tardeig amb l’actuació del Dj Sergio Ramia.

A les 23.30 h
A l’envelat de la Falla Societat Club Ortega nit de disfresses amb l’actuació d’Álvaro Ruiz Dj.

A les 23.59 h
A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), “El duelo”. La més èpica de les batalles enfrontarà a DJ Xay, Indu i Juanky.

A les 00.00 h
A l’envelat de la Falla Plaça Chicharro, discmòbil amb l’actuació del Dj Nacho Carregui.

A les 00.00 h
Al casal de la Falla Barri l’Escorredor (C/Vicente Cantos Fiquerola, 5) “Ols school” amb l’actuació de Rekena Akaalero i Marc Villanova.

A les 00.00 h
A l’envelat de la Falla Quarts de Calatrava sessió a càrrec de Dj Titt-As. Festa de disfresses i aigua de València (C/Serves de Jesus).

Info. Extra
Localització 
Mapa