Calendario de eventos

TALLERS DE ROBÒTICA I VIDEOJOCS

Categoria
Joventut
Quan es produïx?
Desde Miércoles, 15. Diciembre 2021 -  09:00
Hasta Martes, 21. Diciembre 2021 - 13:30
Hora
09:00-13:30
2021-12-Joventut-Robotica.jpg

2021 12 Joventut Robotica

Activitats tecnològiques:

ROBLOX STUDIO

Aquest contingut està dissenyat per a ajudar els estudiants a començar a crear les seues pròpies experiències en 3D i ensenyar-los a mantenir-se segurs i cívics mentre juguen i aprenen junts.

Per fer aquest taller no cal tenir nocions d'informàtica ni de programació, la plataforma aquesta pensada per fer creacions de manera intuïtiva. La plataforma permet que col·laboren en temps real, construint i aprenent sobre la marxa.

ELECTRÒNICA DIVERTIDA.

CREAR UN COMPTADOR DE PASOS I CREAR UNA ALARMA

Microbit És una placa controladora programable de petita grandària, creada per a l'ensenyament, que té detecció de moviment, una brúixola incorporada, altaveus, micròfon, sensor d'inclinació, sensor de temperatura i tecnologia Bluetooth.

És una eina ideal per a inspirar als joves a la creativitat digital, i a desenvolupar els seus propis projectes. Durant la sessió proporcionarem per persona participant una placa Micro:bit, 2 LEDS, 1 buzzer i 4 cables amb connexió de cocodril. En la primera part de la sessió programarem una comptador de passos i en la seguna part crearem i programarem una alarma de seguretat.

#AjuntamentBorriana

#AyuntamientoBurriana

Info. Extra
INSCRIPCIONS:
A partir del dimecres 15 de desembre a les 10:00h. en http://casaljove.burriana.es
https://cutt.ly/9Yo6EOX
Localización 
Mapa