Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dimecres, 11. Setembre 2019, 17:45
Hora
17:45-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DIMECRES 11 DE SETEMBRE

17.45 h Tradicional entrada del bou amb cavalls. Organitza “Penya de Penyes”.

18.00 h BOU de la ramaderia Montealto, número 42, guarisme 5 i de nom “Vinagre”. Patrocinat per la “Penya de Penyes”. Eixida Plaça El Pla.

A continuació

BOU de la ramaderia Arcadio Albarrán, número 7, guarisme 5 i de nom “Holandés“. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida Plaça Major. 

Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia Germán Vidal. El recinte de les vaquetes només constarà de les dues places de cadafals.

19.00 h Vermutada per a totes, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9

21.00 h Pa i Porta Popular, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9 (inscripció prèvia en: casalpopularborriana@gmail.com).

22.00 h Micro obert d'artistes locals, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9 (inscripció prèvia en: casalpopularborriana@gmail.com).

23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia Arcadio Albarrán número 14, guarisme 5 i de nom “Apuesto”. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada Plaça Major.

01.00 h En el RECINTE DE FESTES, MISERICÒRDIA SESSIONS. Actuació de DJ’s. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa