Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dimarts, 10. Setembre 2019, 15:30
Hora
15:30-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DIMARTS 10 DE SETEMBRE


15.30 h Maratò de Mazinger Z amb la projecció de 90 capítols de la mítica serie. Organitza PENYA MÀ DE FAKA (C/València, 124).

17.00 h Trobada d'entitats protectores d'animals, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés.

18.00 h BOU de la ramaderia Torreherberos, número 41, guarisme 5 i de nom “Enemigo”. Patrocinat per la penya “El Bou és lo de menos”. Eixida Plaça El Pla.

A continuació

BOU de la ramaderia Ave María, número 3, guarisme 5 i de nom “Irónico“. Patrocinat per la penya “Les Bourrianeres”. Eixida Plaça Major. 

Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia La Espuela.

18.30 h Tardeig amb Dj Xay i Bruno Blasco Dj. Organitza PENYA SI M’HO DEMANES T’HO ENSENYE (Plaça Sant Pere).

21.00 h Pa i Porta, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9 (inscripció prèvia en: casalpopularborriana@gmail.com).

22.30 h Punxada DJ’s residents, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9.

23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia Fernández de Castro (San Pedro), número 30, guarisme 4 i de nom “Malaguetero III”. Patrocinat per la penya “Les Bourrianeres”. Embolada Plaça El Pla.

01.00 h En el RECINTE DE FESTES, MISERICÒRDIA SESSIONS. Actuació de DJ’s. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

01.00 h VAQUETES ENFUNDADES de la ramaderia Gerardo Gamón. Patrocinat per la penya “Aficionats al corro”. El recinte només constarà de les dos places de cadafals.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa