Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dilluns, 9. Setembre 2019, 16:00
Hora
16:00-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DILLUNS 9 DE SETEMBRE

16.00 h Concurs de jocs de taula tradicionals. Organitza PEÑA HA TU KE TINPORTA (C/Mare de Déu del Roser, 33).

18.00 h BOU de la ramaderia Román Sorando, número 6, guarisme 5 i de nom “Narigón“. Patrocinat per la penya “Va de Bous”. Eixida Plaça Major.

A continuació 

BOU de la ramaderia Guadalmena, número 18 guarisme 5 i de nom “Asustado”. Patrocinat per la penya “Va de Bous”. Eixida Plaça El Pla. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia Fernando Machancoses. El recinte de les vaquetes només constarà de les dues places de cadafals.

22.00 h CORREBOU INFANTIL de carretons embolats pel recorregut de la Vila del Bou. Cercavila infantil amb carretons embolats a càrrec del grup Bou per la Vila. Inici del correbou en el C/Barranquet.

23.30 h CORREBOU de 6 bous embolats de pelatge saboner de la ramaderia Hnos. Cabello. Recorregut C/Misericòrdia, Plaça Pla de Sant Blai i C/Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

A continuació

BOU EMBOLAT de la ramaderia Peñajara, número 19, guarisme 5 i de nom “Conan”. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Embolada Plaça El Pla.

23.30 h Karaoke. Organitza PEÑA HA TU KE TINPORTA (C/Mare de Déu del Roser, 33).

23.30 h Festa V aniversari VA DE BOUS. Actuació del grup Rumba Sierra i el Dj Iker Nieto. Pub Baviera (C/Sant Vicent). Més informació en cartelleria.

01.00 h En el RECINTE DE FESTES, MISERICÒRDIA SESSIONS. Actuació de DJ’s. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa