Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dissabte, 7. Setembre 2019, 09:00
Hora
09:00-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DIUMENGE 8 DE SETEMBRE

09.00 h Missa en la Basílica El Salvador.

09.30 h Ruta Ciclocultural pel terme municipal. Amb la temàtica: "Les ermites de Borriana i el patrimoni històric". Inici davant de l'ajuntament. En la visita es mostrarà el patrimoni històric i arqueològic que està relacionat directament amb les ermites o amb el seu entorn més pròxim. Destaquen les recents troballes arqueològiques de l'ermita de Sant Blai. Organitza la Regidoria de Cultura.

10.00 h X Concurs d'all-i-oli Ciutat de Borriana que se celebrarà a la Plaça dels Frares, al costat del casal (C/Mare de Déu del Roser, 33). Organitza PENYA HA TU KE TINPORTA. Amb la col·laboració d'Orange. Inscripcions en el casal de la penya o abans del concurs.
Hi haurà concurs infantil a les 10.00 h i després concurs d'adults a les 12.00 h.

11.00 h Missa Solemne en la Basílica El Salvador.

12.00 h En la Plaça de la Mercé, “Els viatjes de Yiyo i Paliyo”, a càrrec de Suc de Llima companyia teatral. Bombolles de sabó gegants, bombolles que reboten, bombolles de passeig, mils de bombolles i per als mes afortunats la possibilitat d’entrar en una bombolla de sabó gegant. Y no sols bombolles!. Aquest espectacle inclou: clown, màgia còmica, malabars, jocs i contes per a que a els mes menuts i els no tan menuts puguen gaudir d’un espectacle molt peculiar. Organitza Regidoria de Festes.

14.00 h Paella popular, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana, organitzada per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés (inscripció prèvia en:
casalpopularborriana@gmail.com).

16.00 h La PENYA PERQUEPOC realitzarà la 5a edició de la festa “8 de Copes”, amb la famosa “GUINYOTADA”. Amenitzada pel DJ Iker Nieto, en el C/Santa Filomena.

18.00 h Torneig oficial de la Fallera Calavera, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés, (inscripció prèvia a: casalpopularborriana@gmail.com).

18.30 h Actuació de Taranto Music. Organitza PENYA HEIKEFEM (C/Maestrat).

19.00 h Missa en la Basílica El Salvador. En finalitzar la missa, Processó en honor a la Verge de la Misericòrdia, patrona de Borriana. Itinerari: Plaça Major, C/Major, C/Puríssima, C/Sant Xuxim, C/Sant Vicent, Plaça El Pla, C/Barranquet, Pla de Sant Blai, C/Major i Plaça Major. Es convida tots els xiquets i xiquetes que hagen pres la comunió a participar en la processó.

18.00 h En la Plaça de la Mercé, “L’Home Roda”- El professor Karoli, a càrrec de la Suc de Llima companyia teatral. Karoli es desplaça dins d’una sola roda combinant ingeni amb la presentació d’objectes amb rodes, monocicles alts amb cames i bicis enormes.
Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el mes difícil, com no, sobre rodes. Un espectacle molt visual per a tots els públics. Organitza Regidoria de Festes.

21.00 h Pa i Porta, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés (inscripció prèvia en: casalpopularborriana@gmail.com).

22.00 h Karaoke.Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés.

01.00 h En el RECINTE DE FESTES, MISERICÒRDIA SESSIONS. Actuació de DJ’s. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa