Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dissabte, 7. Setembre 2019, 08:00
Hora
08:00-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DISSABTE 7 DE SETEMBRE 

Del 7 al 14 de setembre, la PENYA MÀ DE FAKA, organitza una Exposició d’Imatges Antigues de Borriana, al casal de la penya, situat al C/València, 124.

08.00 a 10.00 h II Concurs de rall Platja de Borriana. En la Platja de l’Arenal, front zona càmping.

11.00 h Concurs infantil de dibuix taurí en grans dimensions amb clarions de colors. Amenitzat amb inflables i ambientació musical en el C/Sant Vicent (accés Casal del Vi i de la Tapa). Organitza Federació Taurina de Borriana. Col·labora el Magnífic Ajuntament de Borriana.

11.30 h Apertura de la seu de la Casa dels Gegants i Cabuts al CMC La Mercé (tercera planta). Organitza Associació de Gegants i Cabuts de Borriana. 

12.30 h CORREBOU de 6 bous i exhibició de bestiar de la ramaderia El Mijares. Recorregut C/Misericòrdia, Plaça Pla de Sant Blai i C/Barranquet. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

17.00 h Inauguració de l'Exposició de Pintura i Boixets a càrrec de les alumnes del Centre de Formació i Promoció Cooperativa de Caixa Rural Borriana. L'exposició romandrà oberta del 7 al 15 de setembre. Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h. Dissabtes, diumenges i festius de 18 a 20 h. Lloc: Centre de Formació i Promoció Cooperativa de Caixa Rural Borriana (La Carrera, 17). 

17.00 h Tradicional “Volta als bars”. Organitza PEÑA HA TU KE TINPORTA. Concurs de la tapa i el coent borrianenc, amenitzada per la xaranga Xacamin. Participen els bars: Mestral, Parris, Esla i La Graella. Inscripcions en el casal de la penya (C/Mare de Déu del Roser, 33).

17.00 h Torna la VI GERMANOR'S PARTY  amb un tardeig ple de sorpreses.  El millor pop-rock espanyol de la mà de F&F pop & rock.  Seguidament, Taranto posarà el toc flamenc i, fins que el cos aguante, Dj Emilio Dávila Music Experience. En la PENYA MARE MEUA TÚ (C/L'aigua).

17.30 a 20.00 h Portes Obertes a la Casa dels Gegants i Cabuts al CMC La Mercé (tercera planta). Organitza Associació de Gegants i Cabuts de Borriana.

18.00 h BOU de la ramaderia Peñajara, número 31, guarisme 5 i de nom “Fumador“. Patrocinat pel Magnífic Ajuntament. Eixida Plaça Major.

A continuació

BOU de la ramaderia Hnos. Sampedro, número 28, guarisme 4 i de nom “Friolero“. Patrocinat per “l´Alternativa”. Eixida Plaça Major. 

Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia El Mijares.

De 18.00 a 21.00 h TOC DE FUSTA amb "ELS AMICS D'EN CRUSÓ". Activitats infantils a càrrec de la companyia de teatre LA FAM, en la Plaça de la Mercé.

Els amics d’en Crusó és una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar amb els autòmats i mecanismes d’aquesta instal·lació de jocs interactiva.Organitza Regidoria de Festes.

De 18.00 a 22.30 h FIRA DEL COENT en la Plaça de la Mercé. Organitza el Magnífic Ajuntament de Borriana, Regidoria de Comerç. 

18.00 h Carajillada Popular, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés.

19.00 h TALLER DE FANALETS. Enfront del CMC la Mercé, taller per a aprendre a confeccionar els tradicionals «fanalets». Per a participar cal portar un meló d’Alger, una cullera i un ganivet. Es repartiran melons en el CMC la Mercé des del dia 6 per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen participar.

19.30 h Actuació dels Dj’s Big&Barbut per el 30 aniversari de la PENYA POCS PERÒ BONS (C/Maestrat, 4).

20.00 h "LA FESTA DEL REI" de LA BANDA DEL DRAC. Activitats infantils a càrrec de la companyia de teatre LA FAM, en la Plaça de la Mercé.

Un grup de joglars es disposen a actuar en les festes del poble quan els arriba la notícia que han sigut triats per a actuar en la festa del rei Avorrit II…La formació es prepara per al gran concert que oferirán carregat de cançons i jocs! Que no pare la festa!
Organitza Regidoria de Festes.

20.00 h En la Plaça de la Mercé, al costat de l'església, l'Associació ACODIS organitza la "II Truita Monumental". Donatiu 5€. Inclou: entrepà, beguda i participació en un sorteig.

20.00 h Actuació de Patxi Ojana amb la seua Big band junt al grup sevillà Colmao en el Pub Baviera (C/Sant Vicent). Organitza PEÑA L'ALTERNATIVA. Col·labora Construccions i Reformes Juanma.

20.15 h Solemne Vigília de l'Oració en la Basílica El Salvador.

21.00 h “Porrat” amb ambientació musical en el C/Misericòrdia en honor a la Verge de la Misericòrdia, patrona de Borriana.

21.00 h Sopar Popular, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la
Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés (inscripció prèvia en:
casalpopularborriana@gmail.com).

22.00 h Concert Insurgent amb Ministeri d'Interior, Lilith i Dionís, i Maluks, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/Sant Andrés.

22.30 h XVII DESFILADA DE FANALETS. Eixida des de la Plaça de Rafel Martí de Viciana amb el recorregut següent: la Tanda, Plaça de la Mercé, Sant Serapi, el Barranquet i el Pla de Sant Blai. Final del recorregut en el «porrat» en honor a la Verge de la Misericòrdia. Amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana i la col·laboració de Glòria Olivares.

22.30 h Discomòbil. Organitza PEÑA HA TU KE TINPORTA (C/Mare de Déu del Roser, 33).

00.00 h Discomòbil. Organitza PEÑA LA BOTA (C/Sant Vicent).

00.00 h NIT DE “INTERPENYES BORRIANA - SATINE”

En el RECINTE DE FESTES (PLAÇA JOSÉ ITURBI), actuació de KING ÀFRICA i els DJ’s: Ballesteros, DJ Xay, Iker Nieto i Sergio Ramia. Organitza Interpenyes, patrocina Satine I col·labora el Magnífic Ajuntament de Borriana.

00.30 h Actuació del grup Patxi Ojana flamenc-pop. Organitza el pub Belle Époque (C/Hortolans, 1).

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa