Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Divendres, 6. Setembre 2019, 11:00
Hora
11:00-
2019-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

DIVENDRES 6 DE SETEMBRE

11.00 h Segona revisió de cadafals.

14.00 h Inauguració del Casal del Vi i la Tapa, situat a la Terrassa Payà.

De 16.00 a 20.30 h En les Instal·lacions Municipals Esportives Llombai, XVI Torneig de Futbol Misericòrdia, Categoria Infantil. Organitza Club de Fútbol Atlético Burriana-Salesianos. Horaris en el cartell al final del llibre.

17.00 h En la Llar Fallera, tradicional ball de la 3a edat, música i berenar.

17.00 h 6a edició de la tradicional “Opening Party” de la PENYA LA DESFALCÀ, en el C/Les Placetes (darrere de l'Ajuntament). Patrocina Satine.

17.00 h Engalanada col·laborativa del carrer, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta. Casal Popular de Borriana en el C/València, 9.

19.00 h Inauguració de l'exposició “Ceramistes contemporanis castellonencs”, en el CMC La Mercé.
Amb l'objectiu de reconéixer la labor creativa i cultural dels creadors ceràmics naix aquesta exposició que pretén recollir un elenc d'artistes que han fet de la ceràmica la seua passió. Passió que ha tingut i té en la nostra terra una importància vital des de temps remots.
Obres de: Rafa Galindo, Mariano Poyatos, Santiago Bono, Manolo Sales, Carmela Tello, Joan Llácer, Tania Park, Cristobal Saborit, Isabel del Portell i Angel Igual.

19.00 h Inauguració de l'exposició “Il·lustrant a Bécquer” d'Amparo Saera, en el CMC La Mercé.
Mitjançant l'exposició “Il·lustrant a Bécquer” la il·lustradora Amparo Saera ens endinsa, amb una sèrie de dibuixos i aquarel·les, en l'obra més famosa d'un dels escriptors més coneguts de la literatura espanyola.

19.00 h Encetada de barrils, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9.

20.00 h Per l'itinerari habitual, amb inici en la Plaça 9 d’Octubre, la tradicional «ENTRADA DE PENYES» amb xaranga. Posteriorment , des del balcó de l'ajuntament, inici de les festes amb «L'ESCLAFIT».

21.00 h Sopar Popular, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per La Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9 (inscripció prèvia en: casalpopularborriana@gmail.com).

22.30 h Punxada de Supercampions, a les Templaes, Festes Alternatives de Borriana. Organitzat per la Centraleta, Casal Popular de Borriana en el C/València, 9. 

23.00 h V Aniversari de la PENYA L’ESTRESSÀ. Actuació dels Dj’s: Adry Bass, Angel González i Nacho Balaguer. Lloc: C/Federico García Lorca.

23.30 h Discomòbil. Organitza PENYA HA TU KE TINPORTA (C/Mare de Déu del Roser, 33).

23.30 h V aniversari Galgani’s Festival. Amb les actuacions de Taranto Music, Oscar Alegre i Font, en el C/Santa Gemma Galgani.

00.00 h Discomòbil organitzada pel PUB BAVIERA. (C/Sant Vicent).

00.00 h Actuació de l’Orquestra Twins. Organiza PENYA ELS XORROSOS (C/Mare de Déu de la Paloma).

00.00 h Actuació de Sonia y sus secuaces. Organitza PENYA PASSEM DE MOGUDES (C/Santa Helena).

01.00 h En el RECINTE DE FESTES (PLAÇA JOSÉ ITURBI), actuació de l'ORQUESTRA EMPOPADOS. Organitza Magnífic Ajuntament de Borriana.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa