Calendari d'Events

DIUMENGE 17 DE MARÇ XIII TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL FALLES DE BORRIANA TREN FALLER VISITA A LA CAIXA RURAL MASCLETADA VISITA OFICIAL A LES FALLES

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Diumenge, 17. Març 2019, 10:00
Hora
10:00-
2019-03-CartellFalles-WEB.jpg


De 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h
Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i fi nal a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.


A les 10.50 hores
Semifi nals i fi nal del XIII Torneig de Futbol Internacional Falles de Borriana, en el camp de Sant Ferran. Al fi nalitzar la fi nal entrega de trofeus.


A les 11.30 h
Visita al Centre Social de la Caixa Rural de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, comissions falleres invitades i Junta Local Fallera.


De 12.00 a 01.30 h
Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.


A les 14.00 h
MASCLETADA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.


A les 18.00 h
Visita ofi cial a les falles 2019 pels emplaçaments de les falles següents: Falla Don Bosco, Falla Barri d’Onda, Falla Societat Club 53 i Falla Barri la Mota, amb assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor i Junta Local Fallera. 
En finalitzar la visita ofi cial a les falles 2019, en el Tapís,acte d’entrega obsequi Fallers d’honor a les reines falleres de Borriana, per totes les comissions falleres.


A les 23.00 h
A l’envelat de la Falla Barri l’Escorredor, situat al costat del monument, David Saez «in sesión».


A les 23.30 h
Al casal de la Falla Societat Cardenal Tarancón, situat al Camí Fondo nº4: Dj Taelo, Dj Raul de Myrmyevent i l’actuació d’ Aitor Doble AA.


A les 00.00 h
A l’ubicació de la Falla Societat Sant Josep (C/Assumpta González Cubertorer encreuament amb el C/Maestrat). Ball concurs de disfresses amb discomòbil.


A les 00.00 h
A l’envelat de la Falla Societat Club Ortega (Terrassa Payà) Festa de disfresses amb Dj Xay. 


A les 00.00 h
A l’envelat de la Falla Don Bosco, nit de disfresses amb Marc Borja Dj.

 

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa