Calendari d'Events

¡Quién tuvo, retuvo! amb Faemino i Cansado

Categoria
Cultura
Quan es produïx?
Dissabte, 24. Novembre 2018, 20:30
Hora
20:30-
Cartell

El clàssic duo humorístic format per Ángel Javier Pozuelo Gómez, Cansado, i Juan Carlos Arroyo Urbina, Faemino, inicien la seua carrera als anys 80 del segle passat. Aparicions en televisió, a la vegada que compaginaven els seus espectacles de sala, i el seu humor tan inclassificable, els van convertir en uns artistes indispensables a l'humor espanyol de l'última part del segle XX, creant gags i números cabdals dins de l'imaginari de la comèdia estatal. 
"Quan Faemino y Cansado encaren la creació d'un nou espectacle la seua preocupació primera és aconseguir l'excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple en ¡Quien tuvo, retuvo!, per descomptat que no. Quan decideixen quin serà el tema que conduïsca el seu nou espectacle rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada. En ¡Quien tuvo, retuvo! no ha sigut possible. Quan Faemino y Cansado dissenyen la producció d'un nou espectacle mai els espanta el cost econòmic, mai eliminen un gag o un sketch per car que resulte portar-ho a escena. En ¡Quien tuvo, retuvo!, no obstant això, la producció ha sigut més aviat austera. En definitiva, si no és excel·lent ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta ¡Quien tuvo, retuvo!, a la carrera de Faemino y Cansado? Doncs dues coses a la qual més important: Riures i Reminiscències."


Preu: 22 € (més 1'50 € de despeses de gestió) platea
20 € (més 1'50 € de despeses de gestió) amfiteatre 


Venda anticipada en www.yalastengo.com i en Buraudio (Escorredor nº 58) en horari matinal de 9 a 13 h. En les taquilles del Teatre dues hores abans de la representació

Cartell Faemino Cansado

Info. Extra
Localització 
Teatre Payà
Mapa