Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Divendres, 7. Setembre 2018, 17:00
Hora
17:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg

Divendres 7 de setembre

17.00 h Torneig de Feminismos Reunidos, inscriu-te a, casalpopularborriana@gmail.com - (C/Ecce Homo 11 - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

De 18.00 a 20.00 h Activitats infantils a la Plaça de la Mercé a càrrec de Baobab Oci Creatiu.

18.00 h BOU de la ramaderia Alcurrucén, número 99, guarisme 2 i de nom “Perdigón“, patrocinat per la penya “Jovens del Bou”, sortida des de la Plaça Major.

A continuació: BOU de la ramaderia Arcadio Albarrán Olea, número 60, guarisme 4 i de nom “Populoso“, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, sortida des de la Plaça El Pla. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia El Mijares.

18.00 h Torneig de Fronto a Mà Individual Festes de la Misericòrdia, en el Pavelló de Sant Blai. Organitza Club de Pilota Borriana.

19.00 h TALLER DE FANALETS. A les portes del Centre Municipal de Cultura La Mercé, taller per a confeccionar els tradicionals fanalets. Per a participar-hi es prega portar un meló d’Alger, una cullera i un ganivet.

19.30 h Cata de combinats (gintònics i cocktails) a càrrec del sumiller David Remolar (Restaurante Màrmara de Moncofa) i Eli Bravo, grand ambassador de Bodegas Vegamar, una de les millors cockteleres de la Comunitat Valenciana. Amb la col·laboració de Bodegas Vegamar. Inscripcions al casal de la PENYA HA TU KE TINPORTA (C/ Mare de Déu del Roser, 33). Places limitades.

19. 30 h Xerrada: “Desglossant els Punts Violeta” (C/Ecce Homo 11 - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe CALAVERA JONES (Borriana) · Pop Rock canalla.

20.15 h Solemne Vigilia de l’Oració a la basílica El Salvador.

21.00 h Pa i Porta Popular, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

22.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. VORO PUNXADISCOS (Borriana) · “Rumbaxploitation”.

22.30 h Bye Bey Feminity, teatre còmic per Mage Arnal (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

22.30 h XVI DESFILADA DE FANALETS. Sortida des de la plaça de Rafel Martí de Viciana amb el recorregut següent: la Tanda, Plaça de la Mercé, Sant Serapi, el Barranquet i el Pla de Sant Blai. Fi del recorregut en el porrat en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia. Amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana. Es repartiran melons d'Alger al CMC La Mercé el mateix dia 7 per a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen participar-hi.

23.00 h «DJ LUISEN», organitza PENYA L’ENGANXÀ, C/Serves de Jesus.

23.00 h Actuació de l’orquestra Alabama. Organitza PENYA PASSEM DE MOGUDES. C/Santa Helena.

23.30 h Punxada de DJ's (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.

23.30 h X Mare Meua Festival amb els millors remakes dels 80’s, 90’s i 2000 combinat amb la música patxanguera del record estiuenc. Ubicació: Carrer L´Aigua. Entrada gratuïta.

00.00 h Discomòbil i ball de disfresses al C/Sant Vicent. Organitza PENYA LA BOTA.

00.00 h Actuació del grup andalús “Desandar”, a continuació festa “Bon Pienso” amb Dj Xay, organitza PENYA TAURINA JOVENS DEL BOU, C/Europa.

00.00 h Actuació del grup Morron 5, organitza la PENYA PEGALÍ MOS AL PARDAL, a la Plaça Sant Josep.

00.30 h Actuació de l’orquestra EMBRUJADA al Recinte de Festes, ubicat en la Plaça de la Fira.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa