Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dilluns, 3. Setembre 2018, 17:00
Hora
17:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg


Dilluns 3 de setembre

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

De 18.00 a 20.00 h Activitats lúdico- educatives per a xiquets i majors. Organitza l’ONG Creu Roja. A la Plaça de la Mercé.

18.00 h BOU de la ramaderia D. Salvador Gavira García, número 49, guarisme 3 i de nom “Fantasmón“, patrocinat per la penya “l´Alternativa”, sortida des de la Plaça Major.

A continuació: BOU de la ramaderia Virgen María, número 18, guarisme 4 i de nom “Carrestón”, patrocinat per la penya “Va de Bous Satine”, sortida des de la Plaça Major. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia El Mijares.

19.00 h Al Trinquet Municipal Batiste Viñes, partida de Festes de la Misericòrdia.

19.00 h Tast-degustació de productes artesans (CUPCAKES) a càrrec de TRÒPIC. Inscripcions al casal de la penya (C/ Mare de Déu del Roser, 33). Places limitades. Organitza PENYA HA TU KE TINPORTA.

20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe UDELGRAU (Borriana) Pop – Rock.

22.00 h CORREBOU INFANTIL de carretons embolats. Pel recorregut de la vila del bou, cercavila taurina infantil amb carretons embolats a càrrec del grup Bou per la Vila. Inici del correbou al C/Barranquet.

23.30 h CORREBOU de 6 bous embolats de la ramaderia La Espuela. rRecorregut: C/ Misericòrdia, Pla de Sant Blai i C/Barranquet, patrocinat pel Magnífic Ajuntament.

A continuació: BOU EMBOLAT de la ramaderia Cayetano Muñoz, número 26, guarisme 4 i de nom “Rumbón”, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, embolada des de la Plaça Major.

00.30 h MISERICÒRDIA SESSIONS, al Recinte de Festes situat a la Plaça de la Fira.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa