Calendari d'Events

FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2018

Categoria
Festes
Quan es produïx?
Dimarts, 4. Setembre 2018, 17:00
Hora
17:00-
2018-ProgramaMisericordia-Cartell.jpg


Dimarts 4 de setembre

17.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Apertura Fira de Food Trucks amb Dj’s.

De 18.00 a 20.00 h Activitats lúdico- educatives per a xiquets i majors. Organitza l’ONG Creu Roja. A la Plaça de la Mercé.

18.00 h BOU de la ramaderia Antonio Bañuelos, número 27, guarisme 3 i de nom “Presidente”, patrocinat per la penya “Els Braus Satine”, sortida des de la Plaça Major.

A continuació: BOU de la ramaderia Fuente Ymbro, número 124, guarisme 5 i de nom “Zalagardo“, patrocinat pel Magnífic Ajuntament, sortida des de la Plaça El Pla. Parada d’esquellers i vaquetes de la ramaderia Germán Vidal.

18.00 h Torneig de Frontó a Mà Individual Festes de la Misericòrdia, en el Pavelló de Sant Blai. Organitza Club de Pilota Borriana.

18.00 h Cantautors, amb la participació de: Jaume López, Lucia Otero i Tatiana Javaloyes
(C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


20.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. En directe MIB ORGAN TRIO (Castelló) BLUES, Funk.

21.00 h Pa i Porta Popular, (es recomana inscripció a casalpopularborriana@gmail.com) (C/Bisbe Lluís Pérez - La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


22.00 h A la Plaça de la Mercé, MERCY FOOD MUSIC FEST. Dj’s amb vinil.

22.00 h Al Teatre Payà:"Alta seducción" amb Arturo Fernández i Carmen del Valle: Què és la seducció? Un art que qui el té l’exhibeix quasi involuntàriament? Ja pots vore a Arturo Fernández més divertit i seductor que mai en Alta Seducción, una divertida comèdia sorprenent, intel.ligent, àgil i divertida.

22.30 h Karaoke i Remember Guatequero, vine i canta (C/Bisbe Lluís Pérez – La Centraleta, Casal Popular de Borriana). Organitza Festes Alternatives Borriana.


23.30 h Festa de disfresses amb l’actuació musical en directe del duet TWINS al casal de la penya (C/Mare de Déu del Roser, 33 – front al «pati dels Frares»). Organitza PENYA HA TU KE TINPORTA.

23.30 h BOU EMBOLAT de la ramaderia Manuel Ángel Millares, número 55, guarisme 5 i de nom “Adormilado”, patrocinat por la penya “Mare meua Tú Satine”, embolada des de la Plaça El Pla.

01.00 h VAQUETES ENFUNDADES de la ramaderia Perera García, patrocinat per la penya “Aficionats al corro”, el recinte només constarà de les dues places de cadafals, els altres carrers romandran fora del recinte.

01.30 h Concurs de disfresses que donarà inici al C/La Carrera amb un passacarrer amenitzat per la xaranga Magos del Ritmo i finalitzarà a les 03.30 h al Recinte de Festes on s'entregaran els premis a la millor disfressa i millor disfressa grupal. En finalitzar dj's. Organitza MEB.

A continuació “DISFRESSES SECRET SHOW”.

Info. Extra
Localització 
Ajuntament de Borriana
Mapa